Girls just rock

Ett litet inlägg om en liten musikal jag var på idag, i Emblas klass regi. Tyvärr hade jag bara med mej stillbildskamera, hade gärna lagt upp en video! Embla framförde en sång som hon skrivit själv, med klassen som kör i refrängerna. Hur fint som helst! *stolt mamma* Hela föreställningen hade ett anti-mobbningstema.



Emblan är värsta singer-songwritern!

Wings and brows


Började dagen med att lägga ett nytt lager kontraster på Evelinas trollsländeälva.

Fortsatte med Carinas fenix efter lunch. Körde 1,5 timmar och har ungefär lika mycket kvar innan det är klart.

Carina var väldigt angelägen om att skaffa ett par nya ögonbryn, nämligen. Detta var mina andra par ögonbryn, tidigare har jag alltid tackat nej till såna här jobb, men efter att ha sett hur "riktiga" kosmetiska tatuerare utför sina jobb, (blåaktiga jävla streck, ojämnt och utanför.. Viggo skulle kunna göra ett bättre jobb med en kulspetspenna!) har jag ändrat mej. Kan jag göra det mycket bättre än de som utger sej för att vara professionella så varför inte.

Glömde såklart att ta ett kort på hennes ögonbryn innan förvandlingen. Har nog nåt foto nånstans, men pallar inte leta just nu. Får göra ett nytt ögonbrynsinlägg nån dag, så kan ni få se hur Pucks blev också.

Finland är typ som högstadiet.

Idag kom Cissi ända från Finland för att fortsätta på sin tatuering. Hon hade absolut INGA andra ärenden i Sverige, utan kom alltså ENBART för att tatuera sej hos mej. Eller?
Jag började tatuera Cissi för massa år sedan i Alinge. Idag knöt vi samman hennes ornamental/tribal som sträcker sej från foten, runt litegrann och upp i nacken. Biten i ryggslutet har hon gjort på City Tattoo, så den skall jag inte ta åt mej äran för.
Utöver tribalandet så fick hon lite snöflingor på benet med. Lite Pix:


Idag har jag lärt mej två saker:
  • Finland är typ som högstadiet.
  • Det är lättare att be om förlåtelse efteråt än att be om lov innan.

Tributes

Dagens arbeten.
Peter fortsatte på fotbollstemat och fick texten "änglarna" och ett gbg lejon på revbenen.


Övriga fotbollsalster:


Kristian ville ha en tjur till minne av sin morbror, som hade nämnda tatuering. Vi valde att inte kopiera morbroderns tatuering, utan att göra samma motiv i ny tappning.

Kristians tjur                                                   Morbrors tjur

Show on ice

Lång dag i ishallen, och två grymma shower, såklart. Tog en hel del fula kort. Tobbe vägrade ju följa med och ta snygga kort. "Ska på the Zone.." Dålig undanflykt!



Nu blir det ishallsledigt ett tag framöver, tills det är dags att åka ända till Kungälv för att stå och frysa.

Älskling, jag skall bara iväg och tvätta bilen och köpa en liten tatuering.

Ett par praying hands idag på Martins revben. Plågade honom i 1,5 timmar.



Har fått konkurrens i lilla Vårgårda. Det är väl alltid nyttigt, antar jag. Statoil är numera en bensinmack slash tatueringsstudio. Intressant. Kollade in snubbens hemsida, men där fanns endast informationen "Hemsidan är snart klart".. Hittade ett par bilder på gaddad dock. Vad skall man säga...

Idag inleddes då Emblas och Alingsås Konståkningsklubbs uppvisningshelg. Hjälpte till lite bakom med påklädning och med att sälja kaffe i pausen. Fick inte se någon sammanhängande show, alltså. Men har två nya chanser i morgon att se de duktiga åkarna och mina och andras sömnadskreationer. Klubben hade även lyckats dra dit ett världsnamn som Kristoffer Berntsson. Kom och kolla i morgon, shower kl 14 och 17.

Toffee Burlesque

Skulle gjort en old english text i morse, men kunden dök inte upp.
Bytte till mej en helkroppsmassage mot en tatueringstimme igår, läge att batala igen nu då. Efter lite okynnesritande blev Toffes candy skull äntligen grön. Inte helt färdig, ornamenten skall bli ljusgul-rosa och blomman i pannan nån för tillfället obestämd färg. Skitful bild blev det med, tar bättre när den läkt.


Lite annat jag pyntat min pojkvän med:


En hel del work in progress obviously.


Babe

Emelie fick sin Dita von teese på eftermiddagen. Eller ja, linjerna och gråskalan i alla fall.


2,5 timmar avklarade.

Idag blir det filmkväll igen, Luftslottet som sprängdes.

Imorgon är det dags för Emblas show, kl 18. Även Lördag kl 14 och 17. Kom och kolla!

Bad ass chicks

Fortsatte med Christians filmprojekt idag. Lite mer pill och rätt mycket bakgrund för att knyta ihop och sen är vi i hamn. Mer bilder om nån månad.



Någon filmnörd som känner igen karaktärerna?

Lite nya siffror på Tobias tvillingtatuering.



Nu blir det häng med grabben och Bröllopsfotografen. Har velat se den sen jag såg trailern på bio för evigheter sen, men det har liksom inte blivit av. Har grymt höga förväntningar, eftersom Smala Sussie är en av mina favoritfilmer alla kategorier.

Så sjukt mycket härliga one-liners! Fan vad smart du är! Tack Gerd!
Det är bara krabba, bry dej inte om det... och va fan gör din söön då?
Det går inte fort här på landet, jag har rökt i tio år och jag har fan inte märkt nåt!
Åh göt!




Chevybomb Jukebox

Härligt med Måndag! Härjig helg, massa måleri, elefantsömnad och ishallshäng. Elefanterna skall tjänstgöra här.


Idag forsatte jag på Mikaels underarm, kan inte kategorisera stilen, men måste man det?!
Körde 1,5 timme och fick gjort en skön bakgrund till chevan och början på ram/bakgrund på bombnedslaget.
Here goes:




Mer fet bakgrund blir det om en månad ungefär.

Tidigare verk på Mikael:

(klicka)


Fixade lite med en Thailändsk (?) drake på Emil idag med, men eftersom "före" bilden ligger på Toffes mobil och han är på jobbet i skrivandets stund så lägger jag upp det nån annan dag.

Happy Waffle


Barnen har gjort sej förtjänta av våfflor, efter att ha städat sina rum.
Viggo städade sitt rum!
Cross in the ceiling!
Återkommer ikväll med inlägg om dagens arbete.

Chockgrön är ordet.

Lång dag i nya lokalen idag, fick massor gjort! Blev lite smått chockade av den gröna färgen till att börja med, men antingen vande vi oss efter ett tag, eller så blev den lite mindre chockartad när den torkade. Fotade lite med mobilkameran,  därav kvalitén på bilderna...

Efter måleriet åkte vi hem till Lotta och kikade på hennes fina nya (gamla) hus. Nu är det elefantsömnadsrace resten av kvällen.
Tack som fan alla som hjälpte till med målning, kaffepauser och husvagnsparkering!

We are many of the same frequency

Idag var Ebba här, fixade till lite linjer på hennes old schoolish armar, och varelsen på hennes rygg fick lite färg och nya skuggor. Måste varit fem-sex år sedan vi gjorde den. Som vanligt blev det massa trevligt snack, avhandlade ämnen som barn, dreads och musik. Nu har ju Ebba inga barn (än), men hon har massa dreads och musik. Allt som allt en mycket bra start på dagen!



(klicka för större bilder)
Här är då (nästan) hela samlingen. Allt utom snurran på överarmen är jag skyldig till.
Nästa sittning blir stora ank-sittningen. Skall bli mycket roligt!

Halvdag på jobbet idag, eftermiddagen vigdes åt att åka till Alingsås och hänga i ishallen. Viggo och jag tog en fika i simhallen och fördrev tiden med att ta meningsfulla bilder med mobilkameran..




Alla som inte har nåt vettigare att göra imorgon får gärna komma och hjälpa till att färglägga den nya lokalen! Kom, kom!

Inlägg om inredning.

Skapade precis en ny kategori. Får väl skriva nåt som passar in i den. Intresserar mej för inredning, inte så mycket för renovering men det är ju skit man måste gå igenom för att komma till inredningsstadiet.. Har inte hänt så mycket hemma sedan vi slutade greja med köket, som för övrigt då fortfarande saknar lister, socklar och handtag. Bland annat. Enda rummen som är helt färdiga är sovrummen.

Såhär fint blev det i vårat sovrum efter att vi målat golvet lila!

Tapet från Ferm living.

Slänger upp bilder på barnens rum någon dag med.

(Nej, precis, de är inte städade just nu..)

Fin tapet som jag bara var tvungen att köpa till hallen där uppe. Skall bli nåt sorts mys/läsrum är det tänkt.

Vill hitta stora svamplampor eller kanske kaninlampor till detta rummet med. Tips någon?

 


Sköna frisyrer


Poträtt av två härliga 60-talsbilder idag. 2 timmars arbete. Fortsättning följer med lite orkidéer och skuggor.


Eftermiddagen skulle ägnas åt nån herre vid namn Peter, men eftersom han inte behagade dyka upp så satt jag och ritade en skön burlesque mans ruin Dita von Teese pinuppa inför nästa vecka istället.

Fina Carina and the golden couch

Min stammis, numera, Carina fick lite lilaish färg i sina rosor idag, och en halv fenix. Resten får hon om två veckor. Lite bilder på utvalda delar av Carina:


Ser fram emot att göra klart fenixen, och även att fylla i och bygga ut porträtten på hennes barn som ni inte fick se nu. Det kommer, det kommer..

Och här är då den snygga soffan med tillhörande snygga fåtöljer som jag inhandlade till nya lokalen idag. Även ett stycke linslus. Om jag orkar skall jag måla om det bruna träet. Mattsvart.

Hittade ett gäng coola nycklar med, men glömde fota. Annan dag.

Knife and Padlock

I Tisdags fick Peter äntligen sin indiantatuering. Han hade fått presentkort när han fyllde femtio nån gång förra året tror jag. Så här blev det:


Och Jording fick ingen galen animal men en kedja med hänglås. Ingen nyckel heller.

Sista länken har lämnats öppen för eventuell fortsättning.
Bägge tatueringarna tog knappt 1,5 timma vardera.

Totally Flärpless

Tyst på bloggen ett par dagar. I Måndags var jag som sagt med Viggo på sjukhuset, nu är han flärplös och förmodligen då fullt hörande. Testade att sätta honom framför barnprogrammen med normal volym på TV:n. Han klagade inte! Annars brukar han gapa frustrerat JAG HÖÖÖR INGET!! Direkt.
Operationen gick bra, Viggo var en riktig hjälte, inte ett gnäll. Han låg och spanade när sköterskan satte in kanylen i armen på honom. Sjukt imponerad! I vanliga fall går det ju inte ens ta på ungen ett par skor utan att han protesterar!
Efteråt bar jag honom på axlarna till apoteket, vi skulle ha lite medicin med oss hem. Satte ner honom när jag stod vid kassan. Ungen hade blod över hela händerna, och droppande vid örat. Tejpen och förbandet han nyss hade satt fastklistrat i mitt hår. Och så utbrast han: -Dom har tagit bort mitt öra! Stackarn. Fick nytt plåster och våtservett till hans händer av apotekaren. (Säger man så?!) Verkar som att stygnen klarade sej iallafall!
Nu skall jag iväg och hämta möbler till nya studion. Återkommer ikväll med lite tatueringsbloggande.


Gammalt Jox

Tänkte åka till hjulet igår och se om jag kunde fynda lite gamla schyssta prylar till nya lokalen. Tyvärr kom vi dit en halvtimme efter att de stängt. Sur. Men det visade sej vara hur bra som helst, för istället hamnade vi på ett ställe som hade följande ascoola grejer:


Lade även handpenning på en ascool soffa och två fåtöljer i rokokostil som vi skall hämta upp på Onsdag.
Vill belamra det nya stället med gammalt jox och kitch! Ja, kanske inte belamra, men..
Är det någon som har gamla pnöpiga nycklar, tavelramar etc. till övers så emottages det tacksamt!



Fina Ville!

Bidrag från Tobbe Blogg

Åh vad snabb han var, Tobbe Blogg! Här kommer massa bilder som han knäppt i studion idag. Så himla bra, så slipper jag ha dom tråkiga infolänkarna längst fram i bloggen! (nån som fattar nåt?)


www.tobiasborg.se

Öppettider och kontaktinfo:


Adress:
Centrumgatan 21
447 30 Vårgårda

Det fina aprikosa huset på murartorget, som även innehåller systembolaget. Ingång från andra sidan.

Telefon: OBS! NYTT NR!
Bokning sker vid besök eller via telefon, 0322-222006 på arbetstider.
INGA SMS!

Internettet:
Du kollar på det! (www.vildaart.com)

www.myspace.com/vildaart
www.gaddad.se (artist: vilda12)

Facebook: vild@art - The Tattoo Shop (grupp)
Vilda Art Tatuering (företag)

Inga bokningar via mail, blog, facebook, myspace.. etc.

Maila frågor eller idéer till: [email protected]



Öppet:
Vi har oftast öppet på vardagar mellan ungefär 9 och 16.30 + ons-tors 17-19.
Drop-in med Lotta varje Lördag 11-17!

För fler möjligheter till drop-in eller snabba tider, kolla facebookgruppen "vild@art - The Tattoo Shop" eller ring!

Vilda jobbar oftast mån-fre.
Barry jobbar mån-tis
Lotta jobbar ons-tors, lör.
Amy jobbar mån-fre alt. tis-lör





Att tänka på innan och efter tatuering.

Mat och dricka.

Se till att du har ätit ordentligt. Ta gärna med dej lite godis, dricka eller annat med socker i.  Drick ingen alkohol innan, inte heller dagen innan. Alkohol tunnar ut blodet och omdömet.

Smärta.

Ett par Ipren, Ibumetin eller andra smärtstillande innehållande Ibuprofen hjälper litegrann mot smärtan. Ta inga smärtstillande mediciner som är blodförtunnande. Använd EJ emla salva, den gör huden svårjobbad och smärtan återvänder med hämnd när salvans verkan släpper. Det är ok att ta med en tub xylocain men lägg inte på det själv innan.

Pengar.

Hos Vilda: Bokar helst projekt på heldagsbasis, minimum fyra timmar. 1000:-/timme. I vissa fall bokar jag halvdagar med ett minimum på 2 timmar. För mindre arbeten hänvisar jag till mina kolleger, eller till de gånger jag arbetar på drop-in, då minipriset är 1000:-

Hos Lotta, Barry och Amy är minipriset 500:-  I övrigt lämnas fast pris eller pris per sittning.

Väntetid.

Hos Vilda ligger väntetiden på sex till nio månader. När du ringer/kommer in/mailar med förfrågan om ett projekt, skriver vi upp dej i kön, sedan hör vi av oss och bokar in dej ca en månad innan det är dags.

Hos Lotta, Amy och Barry kan du få en tid inom ett par veckor. Vi har även drop-in varje Lördag 11-17, då det oftast är Lotta och Amy som jobbar.

Viktigt att veta inför ditt besök:

För att hygienen ska kunna upprätthållas i studion måste ni som kund vara medvetna om vissa saker.

Ni får inte under några omständigheter stoppa ner händer i, eller beröra soptunnorna. Skall ni slänga något måste ni kasta ner det utan att vidröra någon del av soptunnan, eftersom det är där vi slänger servetter med blod på.

Ni får inte med era händer vidröra några plastpåsar som tatueraren har plastat in t.ex. stolen med, då det kan finnas blodrester på dessa.

Under tatuerandets gång får ni absolut inte klia på eller vidröra tatueringen. Skulle det klia där vi lagt vaselin så får det helt enkelt klia.

Skulle ni klia av misstag på tatueringen meddela genast din tatuerare. Då måste ni tvätta av händerna med handdesinfektion.

Skulle man vid röra tatueringen så överförs små partiklar av blod till händerna. Detta i sin tur följer med när du tar på andra delar av studion som ska vara sterila så som t.ex. dörrhandtag, bänkar och stolar; och då kan därefter andra kunder föra vidare dessa. Detta kallas korskontaminering.

Vid pauser under arbetets gång måste ni vara försiktiga så att ni inte stöter emot något, vid toalettbesök tvätta händerna noggrant.

För eran och andras skull, var försiktig.

Skötsel:

Låt plasten sitta kvar på den nya tatueringen över natten.

Tvätta tatueringen försiktigt med mild tvål och vatten.

Smörj in tatueringen flera gånger dagligen med ett tunt lager bephanten. Finns att köpa på apoteket och i studion.

Använd rena kläder, lakan etc. Tänk på att din nya tatuering är känslig, låt dn inte komma i kontakt med smuts.

Under INGA omständigheter får du klia eller riva på din nya tatuering, det resulterar i att den tappar färg och kan även skapa ärrbildning.

Bada inte med din nya tatuering, pga infektionsrisk, men även för att sårskorporna löses upp och trillar av i förtid.

Träna varsamt! Sträcker det i tatueringen när du tränar, så träna en annan del av kroppen. Om skorporna spricker kan du få ärrbildning i din tatuering.

Använd alltid solskyddsfaktor! Och tänk på att huden är utbytt på stället du tatuerat, så området är känsligt för sol även när tatueringen läkt.


Jag tänker på nåt som är gult!

Måste börja med att kasta massa glädje och förtjusning över Avatar: GLÄDJE FÖRTJUSNING! Så.
Kanske inte den bästa filmen jag sett, man visste typ hur den skulle sluta efter halva filmen, men wtf, det var ändå den fetaste filmen jag sett på bio. Allihop var smått lyriska efteråt. Det säger ju en del att föreställningen var slutsåld tre månader efter premiären..  Vi bestämde att vi var tvugna att gå och se den igen. Så om ni inte spanat in Avatar än, do it! På 3D.


Lite seg i morse då, kom inte hem förrän halv ettish igår. Började med en touch-up av Robins leguan.

Fick 500 spänn i dricks, det är fan inte varje dag! Tack Robin!


Efter lunch var det dags att piffa upp porträttet på Jonathans pappa.

Fick inte till någon snygg bild. Antagligen för att Tobbe var där med sitt stora jävla Nikonschabrak. Min lilla pentax blev garanterat helt intimidated och fick prestationsångest. Om jag får bilderna Tobbe tog lovar jag att lägga upp dem!

OCH JONATHAN: Ingen innebandy, Ingen gymträning och Inget solarium, hör du!? Godammit.


Lång dag idag, var tvungen att jobba in dem jag missat när barnen helt oväntat (hm) hade studiedag. Sist ut var David med en liten hyllning till sina kottar.

Ännu en arbetsvecka avverkad.

Måndag och Tisdag är det STÄNGT.

På Måndag skall jag med Lille Ville till Borås, han skall bli avflärpifierad och öronopererad.

På Tisdag stannar jag hemma medans Ville vänjer sej vid att höra normalt..

Hej så länge.

 


Cute Kid but No Lion in Las Vegas.

Orättvist att storaasyskonens namn förevigats på Mamma. Rättvist skall det vara, och det blev det. Ovisst om det var till Melvins förtjusning eller inte!


Ett Flygfä som vi inte gjorde idag:



Siv hade tröttnat på sitt lejon som inte såg ut som ett lejon, och gick härifrån med en schysst ros istället.



Jonas kom hit med storslagna planer på en halv gambler sleeve. Drog upp skisslinjer för projektet och gjorde klart den coolaste delen, (klart man inte skall spara det roligaste till sist!)
Liten sneak-peak:

Efter över tre timmar var både han och Jag rätt möra..
Mer om denna glamourösa arm om någon månad eller så!

Ikväll blir det 3D-bio med Emmy och Tobbe, Avatar. Har hört både bra och mittemellan om den, vi får väl se! 3D brukar vara roligt även om filmen inte är något vidare!

Vresiga Vreeswijks fötter.

Idag blev Johans färgpoträtt av Cornelis färdigt! Väldigt roligt, hoppas på att få göra fler porträtt i färg. Såhär blev resultatet:



Två tatueringar jag gjort på Johan tidigare:


Eftermiddagen bestod av fyra fötter. Två männoskofötter, fast på olika människor. Och två tatuerade fötter, eller ja, alla fötter är ju tatuerade.. lite förvirrande!? Vi tar bilderna istället..


Mikaelas fot

Stinas fot. Och de två övriga fötterna.

Har lagt ett antal timmar på att förbättra designen och användbarheten på bloggen också. Usch för html, säger jag bara. Så jävla jobbigt när man VET att man kodat rätt, och ändå blir det fel! Ta tex det fasta inlägget ovan, som jag kodat att ha samma typsnitt som de vanliga inläggen, så blir det Times New Roman! But why! Kan bli galen för mindre. Är du en hejare på ämnet, så tages hjälp tacksamt emot.
Nej, nu skall jag fortsätta spana på fuskbyggarna.

Bearcrow

För en gångs skull var jag på jobbet i tid när Björn skulle komma, vilket var första gången tror jag.. Idag lade jag sista handen vid hans sleeves + chestplates projekt, till hans stora glädje! Tror att det var ca 2,5 år sedan vi började..

Såhär glad blev han alltså..



Tribaljoxarna hade han sedan tidigare.

På lunchen gick vi förbi lokalen igen, mattläggaren var i full färd med att lägga in vårat nya snygga golv!
Hämtade ut tapeten till väntavdelningen, vad tycks?


Kråkor och gammalt träd på eftermiddagen. Skall till smokey-windy (eller smokey willy som Barry tyckte att jag sa..) bakgrund och lite virvlande löv senare.



I morgon är det studiedag, dvs jag är tvångsledig! Skall bli skönt faktiskt. Blir nog till att fixa lite uppdrag jag har åt Emblans konståkningsklubb.



*¤*¤**Disco**¤*¤* / Elefantk*k

Så, då var födelsedagshetsen avklarad. Dottern har avverkat både disco och kalas. Det senare alldeles nyss. Håvat in massa fina presenter och lite cash med. Discot blev lyckat som fan, mest tack vare Ejas fantastiska ljus-insats och Jespers talang i DJ-båset. Tack så hemskt mycket! Och tack till alla som hjälpt till att blåsa ballonger, städa och k-tchunka upp tyg på väggarna.

Tobbe var där en sväng med kameran och tog säkert mycket snyggare bilder än vad jag lyckades med.

Mer disco!

Och tack så mycket också till Emma med crew som stod för förstklassig underhållning!

Glömde nästan att tacka min kära far för godisbidraget. 10000 krokofanter skapade viss hysteri bland kidsen kan jag garantera.

 


Eja och Malva hängde kvar efter discot, vi käkade lite pizza och bytte Indienbilder. Embla sa något om att hon var lite sne på att hon skulle missa all snö när vi var i Indien. Jag skulle gissa på att hon är ungefär lika less på snön som jag är nu.. Man längtar tillbaka:

 

Första dagen i Agonda, Goa.. Paradis!

Happy days!

Fina elefanten Linbabo.

Tokrolig Ryska(?) med smärre problem att förutse självklarheter...

 

..och sist men inte minst:

Härligt med lite humor på (väldigt) låg nivå såhär på kvällskvisten!

 


För att övergå till något lite mer tatueringsrelaterat så har ovan nämnda Tobbe skrivit ett par inlägg som berör ämnet, varav det ena verkligen tänkvärt. Kolla detta och detta inlägget hos Tobbe Blogg. Intresserar du dej även för foto, (låg) humor och tänkvärda oegentligheter och angelägenheter så passa på att läsa även resten av bloggen!

 

Ny arbetsvecka med start i morgon equals intressantare läsning för den tatueringsintresserade läsaren.

 


Skruvad trappa till opiumrökare i Underlandet. Och Freja.

Nu var det ett par dagar sen.. Skall uppdatera er med vad som hänt sen sist!
I Onsdags var Andrea och Elin här för att få varsin 3/4 sleeve,
Andrea hade redan en överarm som vi gjorde för jag vet inte exakt hur
längesen.. ..men ett tag sen.

Fortsättningen innefattar både svampkvinnor, opiumrökare och människorötter,
men eftersom det är i ett typiskt förstadie ännu, så får ni vänta med att se resultatet!

Det samma gäller för Andreas sleeve, även den rätt skruvad och väldigt ofärdig.
Inspirationen till den kommer härifrån:

Omslag till John Frusciantes album, väldigt bra enligt ovan nämnda
damer. Själv vet jag inte, men ska ta reda på det.

Torsdagen ägnades även den åt en 3/4 sleeve, tyvärr var jag lite
senil och glömde fota, så det är väl ingen idé att tjata mer om den..

Åkte även och födelsedagsshoppade med Embla, hon hade inga
som helst problem att blåsa sina 1500 spänn på under två timmar!
Massa nya kläder inkl. en tjusig discoblåsa. Hur fin hon blev får ni
se imorgon. Fast då i kategorin "dravel.."
Spanade in Tim Burtons Alice in wonderland. Som vanligt när det
gäller hans filmer var den hur snygg som helst. Och även bra.
Tyckte Embla med.


Och så var vi framme vid idag då..
Besök av Marie, som kom ytterligare en bit in på sitt rygg/mage projekt.
Tatueringen innehåller inte mindre än två cover-ups. Gissa var!?
Skall till nån sorts skuggig bakgrund senare.


Och så hade jag då lyxen att få träffa den otroligt söta bebin Freja,
som var med och spanade. Lite ung än, men det skadar ju inte att planera i tid!


Nu är det helg! Men inte fan skall man få vila för det..
I morgon skall det roddas ihop ett hejdundrande 10-års disco.

Over and out.



Come and play...

Skönt att vara hemma vid den mindre störda datorn..
Mathias fick äntligen klart sin gitarr, skulle gjort det förra sittningen egentligen, men vi blev lite sidetracked så det blev en pinuppa då istället. Även en bild på hans chestpiece som jag gjort tidigare.



Nu blir det lite mys och Pettssonbok med Viggo!



Japansk Gotlänning

Härlig dag idag. Solsken och glada barn, mycket bra början på dagen. Bra fortsättning blev det när vi fick besök av Jim, dags att göra klart hans Japanska halvsleeve som vi drog linjer på för ca en månad sen. 2,5 timmar fick han lida!

För något år sedan eller så fick han med sig detta Gotlandskollage hem!


Eftermiddagsprojektet får ni läsa om senare, datorn är så seeg här så det finns inte, tog nästan en timme att ladda upp dessa bilderna! Får formatera om hårddisken eller nåt. Eller ringa en Data-bror. Bloggar mer hemma ikväll!


Idag är ingen vanlig dag..

..för det är Emblas födelsedag!



Detta var tyvärr den enda bilden som blev från firandet i morse. Sen tog batterierna slut. Min kamera fullständigt ÄTER AA batterier. Vill ha kamera med laddningsbart batteri. Dir!
Fotograf här är Viggo! Mamma har fullt upp med att sjunga och hålla i frukost-på-sängen-brickan. Det blev thé och igelkottstoast. Mycket uppskattat! I födelsedagspresent fick Embla en shoppingbudget som vi skall åka och spendera på Torsdag!

GRATTIS EMBLIN!

Holy Jesus & paintbuckets!

Endast en kund idag, första hade avbokat utan att jag visste om det. Typiskt. Måste bli bättre på att lyssna av min telefonsvarare.
David ville ha en New school Jesus och rosor signerade min lärling Barry. Kolla in hans arbeten här.
Tidigare har jag gjort en text och ett kors på honom, också de designade av Barry. Börjar närma sej en klar half sleeve nu! Bilder på hela projektet:



Inte så himla snyggt med pennkladd på fotona, men det tänkte jag ju inte på förrän nu...

Börjar dra ihop sej med lokalen! Skall välja färger till alla rum. Beställde en jäkligt snygg tapet idag med, som vi skall ha i "väntrummet". Antagligen är det klart för målning nästa helg. Alla som har tråkigt då får mer än gärna hjäpa till att måla. (=Automagisk inbjudan till ev invigningsfest..)



Sleepy sällskap in the shop.

Imorgon fyller min dotter 10 år! UNREAL!

RSS 2.0