Piggy Umbrella

Roller derby bruden Frida fick en roller derby brud på vaden idag. Som har en roller derby brud på vaden, som har en roller derby brud på vaden..

Mad Fist!

Helgen som gick spenderades i Stockholm igen, på kurs i "Bloodbourne pathogens" med David Vidra. Många intressenta och lärorika grejer. Hann även med en invigningsfest hos Porky Royale, f.d Art by Fafnir. Inklusive god dricka, gott sällskap och tatueringsbyte. Aniela fick som utlovat sin Damp-pippi.

Typiskt o-gött i armhålan..

Själv fick jag en gris med paraply vid knät av Peter.

Helt överkomligt faktiskt, fast med lite draghjälp av Bactine.


Aniela gjorde denna störda tupp på Emil.
Peter blev i sin tur tatuerad av Emil, men jag fick aldrig nån bild på det mästerverket.




Lyckades med bedriften att missa tåget hem, men lyckades som tur var tjöta mej på nästa utan att behöva betala en biljett till. Första klass, dessutom, helt for free. I första klass får man gratis kaffe och små vita dammsugare. Det ni.


Ett av förra veckans jobb. Hade jääävligt gärna knött i lite mer färg i den här, men kunden har ju tyvärr alltid rätt, även när de har fel, haha..

..och så en läkt (förutom lite touch-up på hjärtat) på samma kund.


Blev klar med detta lilla projektet med. Siffrorna hade kunden sedan tidigare.


Ledsen tös..


..och så ett litet instick här som inte är jobbrelaterat.. (nej, precis, orkar inte göra separata inlägg denna gången heller) Min grymma Embla knep fjärde plats i sin senaste tävling. Trots att hon dratta på ändan litegranna.

Yeeeaaaah! (positionen här heter "leverens", fast jag gissar att fingergesterna är smått okonventionella)


Söta Embla XD


Så var vi inne på förrförra veckan nu då. Magnus sleeve fick ett tillskott av denna tjusiga pipa. En liten påminnelse om att han borde vara lite bossigare, haha. Behöver nog en sån tatuering själv, faktiskt.


Vad är det med mina ungar?


Sittning tre på Emmas ryggtavla.


Har tvingat Pappa att göra om alla porträtt från Black n grey till monochrome. Så när han trodde att han var klar med tre stycken var han tillbaka på ruta ett, haha.. Det fjärde, som jag bloggade för ett tag sedan blev monochrome på en gång. Så återstår alltså två till att göra om, och tre nya. Och sen nån sorts bakgrund. Yay!


Här är då håret som orsakade mitt rosa badrum. Och med det får det fan vara nog. Hajj så länge!

Randomness

Jaaaha.. här har det inte hänt mycket det senaste, vilket för det mesta innebär att det hänt desto mer i det riktiga livet. (Och nej, Benny, nu menar jag inte på facebook.) Orkar inte göra två inlägg så ni får leva med att det blir lite blandat privat och jobb här.

Idag fortsatte jag på Saras halvsleeve, ytterligare ett porträtt.
(Gissa vem? En lycklig ost vinner en pulverkaffe på Café aDvokado.)


Och så Johnny läkt och fin (nåja, lite silverhud fortfarande..):

Nästa sittning blir det en gubbe till.

Igår var vi med ungarna på bio, sammys äventyr 3D. Viggo gillar inte när det läskiga kommer nära. Tur då att det blir mindre läskigt om man tar av sej glasögonen. Korallrev nära är dock ok.
När vi kommit hem bestämde Embla att det var läge för pepparkaksbak. Sagt och gjort, med kristyr och allt.


Och eftersom Embla is the boss så var det även hennes beslut att sedan färga håret OCH hela badrummet ceriserosa. Resultatet blev typ som på bilden ovan, fast sjukt mycket mer rosa. Embla tyckte förövrigt att badrummets nya färg var en klar förbättring. Jag vet inte ja..

Helgen som gick spenderade jag mestadels på tåg, tur och retur till Stockholm med bland annat 1,5 timmars tågbyteväntetid i Skövde. Mycket tråkigt. Själva Stockholmsvistelsen i sej var desto trevligare, heldag på kurs "huden och dess sjukdomar" med extrem träsmak i stjärten och en hel del ny kunskap som resultat. Och så en helkväll med mjöd på sjätte tunnan och lite "efterfest" med artfusion i sällskap av de här trevliga två:

Peter "Porky Pete" och Cajsa som hellre sluppit vara med på kort.
Sjätte Tunnan är ett sjukt fint ställe, blev nästan lite Clematis-nostalgisk. (Ni som inte delar min medeltids-nörderi passion fattar garanterat inte vad jag menar, men det gör inget.)

Medeltidskrog inklusive random stockholmare.

Veckan som gick innan det resulterade inte i så mycket färdiga arbeten, men fick en läkt bild på den här:

Och så en liten sneak peak på en grej som jag tänker skall bli jäkligt tuff tillslut. Skall bli mörk bakgrund, såklart, för att förstärka färgerna.


Helgen innan dess var Lotta och Jag i Norrköping på Studio Fusion Party, Kurser, mat, folk och fest. Tyvärr slutade festen för min del med lite väl mycket Kapten Morgan och en smärre minneslucka, vilket måste innebära att det var sjukt roligt, eller?



Och så en liten blomma/krusidull från veckan innan det.



I morgon tänkte jag skriva ett inlägg om Benny.




Arty Party

Då var man uppackad och återinstallerad i vardagen igen, efter en sjukt grym helg i Norrahammar på Female Tattoo and Art Exhibition.
Härlig stämning och grymma tatuerare!


Bästa båsgrannen Aniela "Fru Duva" från Flash Fighters i Stockholm.


Malin/Heartbreak Tattoo, Kajsa/Red Rose Tattoo


Elin/Tattoo World Höör, Menace/Offbeat Ink
Kari - Memento Tattoo
Ida- Eaststreet tattoo
Klara- Swahilibobs
Felicia och Marika - Buzzstop 28

(Dåliga bilder här, skyller på syrran!)

Lite knäckande är det att kolla igenom portfolios av tatuerare som bara hållt på i två år, och så är de hur grymma som helst! Får en verkligen taggad på att lägga in femte växeln.

Förutom Tatuerare fanns det suppliers, piercare och traders på plats såklart. Är sjukt imponerad av Sinners and Saviours, spenderade en och annan krona där..

Smyckesmakaren Anna frånvarande på bilden, men här är i alla fall hennes trevliga helper!


Myself in action första dagen, Thomas uthärdade 5 timmar på sin nya Victoria Frances. Blev inte helt klara, men den galningen valde att köra två och en halv timma till dagen efter. Jeflar säger jag bara, tufft jobbat!


Spexiga grabbar från East Street Piercing

Efter en lång, rolig dag blev det en after-work drink med Syrran och Aniela. Sen två till. Och ett par hot shots.. och..


Andra dagen glömde jag kameran på hotellet, typiskt dåligt. Gjorde klart Zannas porträtt på Theo, bild från hennes telefon.

Och, som sagt, gjorde klart Thomas Vampyr. Fick ingen bild på den, lägger upp när jag fått fotat den läkt.

Alla pristagare i "Best of Show"
Thomas fick efter 7,5 timmars pina i alla fall äran att kamma hem första pris med sin rygg! Han fick även en bucklig liten glasflaska. Jag med. Fin på sitt lilla vis!
(Bilder lånade av Petra Daronius)


Och sen efterfest, yay!

Syrran spottar inte i glaset!

Snygga Aniela ;)

Nina, Malin och Engla

Menace och Elin

Kajsa och Galning.. haha

The Rock n' Roll and Glamadoll Sandra

Vissa pallade fortsätta efterfesten på hotellet, andra nöjde sej med falafel. Tro det eller ej så kom vi upp kl åtta på morgonen dagen efter. Kanske mest tack vare den extra timmen vi benådades med.
Som jag sa, grym helg! Tack som faaan, Madicken!

RSS 2.0