Islands

La Gomera










Tenerife










Verano en tiempos de invierno

Ja, som ni marker star det lite still har just nu. Ar pa la Gomera och semestrar. Mycket berg, en hel del sol, inte sa mycket lugn och ro. Mest pga att Viggo har en tendens att springa at olika hall och skita lite i om han kommer bort eller inte. Nu har vi for forsta gangen denna veckan hittat en hyfsad strand, sa nu leker de ratt lugnt. Nackdelen med att internet-boka ar att bilderna kan se hur fina ut som helst, men i verkligheten kan det se nagot annorlunda ut. I detta fallet ar det verkligen hur fint som helst, men langt upp i bergen med mindre sol och obefintlig lokaltrafik. Nu hanger vi i Valle Gran Rey, och har borde man ju varit hela tiden, istallet for i Hermigua. Hur som helst, idag aker vi tillbaka till bergen och packar ihop oss for att dra vidare till Teneriffa. Hoppas att bussresan upp i bergen gar battre denna gangen, pa vagen hit spydde bagge ungarna i bussen.

Pa jobbfronten nytt ar att jag vecka sju kommer att gasta pa Zoi Tattoo i Malmo. Skall bli kul att hanga med nya manniskor, och jobba i annan miljo en stund. Hor av er om ni har nara till Malmo och vill boka tid!

Landar i Sverige igen den 21, och jag lovar att ordna ett par inlagg med bade semesterharlighet och jobbilder som inte hanns med att lagga upp innan jag akte.

Ha det gott i snon!

RSS 2.0