Gästgifveriet

Nytt inlägg.. fast här!

Happee birthdaes!

Trött som få idag, trots att jag inte kom in på stures igår. Påpekade att jag är 32 år och inte direkt tvungen att släpa runt med mitt pass. (Ok, nej, det är inte särskilt tungt, men men nu hade jag glömt det hemma i alla fall.) Blev lite trött sådär när kärringen i dörren motiverade nekandet med att hon inte såg skillnad på mej och Emmy. Emmy, 22 år, insläppt. Fattar inte alls resonemanget. Fast beslutna att ändå fira syrrorna lite, drog vi till Mangiamo. Där vart det fritt fram i entrén, trots att medelåldern var betydligt högre än på stures. Lite mer min egen ålder, kanske. Kände mej fortfarande lite för ung, och kunde inte riktigt hitta tjusningen med discohitsen från 92. Drack ett par goda sura drinkar och ett par goda smirnoff ice, och var rätt nöjd med att åka därifrån när det väl stängde. Jag har ju sedan tidigare en policy att aldrig gå ut i Vårgårda, jag skall härmed även inkludera Alingsås i den, tror jag.
Hipp Hurra för mina fina systrar i alla fall, som fyllde 18 och 28!

Vilda, 17 och Engla, 19. (!?)


..och här även Emma, 27. (!?)


Emmy finast.


Crazy person! (Yes..äntligen var det jag som fick kalla henne det!)


Den nykläckta 18 åringen behövde inte heller visa leg på Mangiamo..


Fick supersnajsig frisyr av Emma. Eller som Embla skulle sagt: "Det är bara fjortisar som tar kort på sej själva i spegeln". Tja, det stämmer ju även bra in på ovan nämnda dörrvakts uppfattning om min ålder.

Embla blev också friserad av vår egen privatfrisör Emma.

Bloggar lite mer om Embla och hennes projekt snart!

Lack of Snus and some important information.

Är fortfarande lite deprimerad över att det är skitlångt kvar till sommaren. Vet inte om det är smart att solsemestra lite på vinterhalvåret, eller bara självplågeri. Apropå det så har jag ju fått för mej att inte snusa på ett obestämt tag. Typiskt självplågeri. Om någon tycker att jag verkar något märklig (utöver det vanliga alltså) så kan det vara relaterat till snusbristen. Hur som helst.
Bokningssystemet som infördes för ganska exakt ett år sedan som skulle göra mitt liv lite lättare har förvisso funkat delvis, men medfört en kö på över ett år, vilket är sådär roligt. Så systemet skrotas härmed, men innan jag går in på några detaljer så tänkte jag bjuda på lite bilder.


Tröttnar inte på Victoria Frances-damer. Det gör uppenbarligen inte Thomas heller, detta är hans fjärde. Nästa sittning blir det lite träd, änglastatyer, ruiner och annat snajsigt för att binda ihop det hela. Tyvärr har vi en satans 90-tals tribal mitt i smeten som tyvärr verkar svara dåligt på laserbehandling. Knivigt cover-up projekt, men med lite tålamod skall det nog gå vägen!
Hyper och Hawk använd här.




Så har även A. Lander gått med i den hemliga "Big Ass Foot Tattoo" klubben. Mamma och Pappa svala på vardera foten, 3 timmars härlig fotpina sammanlagt. Tror jag körde alltihop med hawken.
Förlagan finns såklart att beskåda i Hall of Feet!



Fick äntligen köra klart Markus Viktorianska dam. Det är typiskt obra att nästan kola vippen! Jävligt skönt är i alla fall att grabben mår bra och att han vill göra såna roliga tatueringar! Här har linjerna alltså ett antal månader på nacken, medans färg och skugga är nygjort. Slänger upp bilder på läkt resultat när jag får chansen!
Linjer: Seth Ciferri, Färg: Swash drive.



Igår, eller ja, i förrgår blir det ju faktiskt med tanke på att klockan slagit midnatt redan, fyllde min lillaste lillasyrra 18 år! Jag har en bild på mej och henne, där jag har rosasvart hår och skinnpaj, och hon har rosa basker och sitter i barnvagn. Det får en att inse att man själv inte är jätteangelägen att fira sin egen födelsedag numera.. Hur som helst så fick hon såklart en tatuering i födelsedagspresent. Ca 1, 5 timma, enbart hawken. (Jag påpekar detta med maskinen mest för att jag skall komma ihåg själv. For the record är det asjobbigt att göra snygga linjer med hawken.. phu!) Grattis, Emma! Puss och Kraaam!



Two headed dog! Eller inte. Hade nog inte vart helt dumt i och för sej, nån som är sugen? Denna hunden hade alltså bara ett huvud, men däremot många namn. Det korrekta namnet Deeogee går knappt att uttala, därav alla smeknamn kanske.. 3, 5 timmar tog hund och tillbehör. Sedan körde vi lite annat i ytterligare en timme. Mos, mos..  Linjer: Swash drive, Färg: stigma hyper.

Jaa.. så var det det här tröökiga med bokningssystemet då.

Det har varit jävligt härligt att inte vara inrutad över ett halvår i taget, så som det var innan när jag bara bokade, bokade och bokade.. Härligt för att livet inte fullständigt skiter sej om barnen blir sjuka ett par dagar, och härligt för att det resulterat i mycket färre No-shows. Alltså, folk kommer ihåg att dyka upp på sin tid när den inte är bestämd för 6-7 månader sedan.
Dessvärre har jag haft så mycket jobb med mina återkommande kunder att jag sällan får möjlighet att boka in nya, vilket som sagt har resulterat i en löjligt lång väntetid. Dessutom är det massa jobb med att boka in kunder från "listan", då de kanske inte har ekonomi, lust, etc just när turen kommit till dem. Ibland har jag fått ringa tio samtal för att boka in EN kund. Inte hållbart.
Det jag inför nu är ett tremånaders system med bokningsstart ett visst datum, och sedan bokningsstopp när de tre månaderna är fyllda, fram tills nästa bokningsstart. Det första startdatumet är bestämt, och jag har smsat (nja, Lotta har gjort det..) det till alla kunder som står på listan. För nya är det stopp tills de som stått på listan i evigheter fått chans att hugga sina bokningar.
Nästa startdatum kommer vara öppet för alla, och det kommer att gälla för bokningar Juli-September 11.
Startdatumen för bokningar kommer läggas ut här, på facebook och på hemsidan.

Ytterligare en ny grej blir att jag bara startar nya projekt på Måndagar och Tisdagar. Ons-Fre kommer enbart bokas för fortsättningar. Ev kommer jag att ändra detta till enbart måndagar för nytt, men jag skall testa två dagar först.

Hänger ni med? Hoppas att detta systemet kommer att funka bättre, och att alla blir nöjda och glada!
(Frågor på detta får gärna lämnas i kommentarsfältet, så kan svaren läsas av alla också, tack!)

Och så passar jag på att påminna om att jag gästar i Malmö vecka 7, hos Zoi Tattoo, kan ev finnas nån tid kvar där om någon skåning skulle vara sugen!

Tar även bokningar till Tattoobåten, 19-20 Maj, gärna nåt askul såklart.

Gonatt, gött fölk!

RSS 2.0