B-Boys minisvärd och Robban fegg kanskes näckros. Och lite till.

Lite uppdaterad information kring bokning och priser hos Vilda.

Jag kommer att ändra mitt system för hur jag tar mej an bokningar, med syfte att effektivisera min arbetstid. Tidigare har jag oftast bokat två kunder per dag, men jag upplever detta upplägget som stressigt, eftersom jag oftast måste hämta på dagis senast 17:00. Därför kommer jag från och med nu i så stor utsträckning som möjligt enast boka en kund om dagen. Fördelen för kunden blir mer tid och mer gjort per sittning, vilket per automatik kommer leda till en större utgift på ett bräde, men jag hoppas på överseende med detta.
Minimumtiden för en sittning blir 4 timmar, med priset 1000:- per timme som vanligt.
I Undantagsfall kommer jag boka halvdagssittningar, med en minimumtid på 2 timmar.
Då jag (inte så ofta) jobbar på drop-in kommer jag ha ett minimumpris på 1000:-

Lotta, Amy och Barry kommer ha kvar sitt minimumpris 500:-

..och så lite bilder då:


DJ Benny Baloos asfräcka dolk. Alternativt minisvärd.

Robbans sleeve växte lite. Skall knytas ihop lite, obviously.

Ett brev till en Mamma.

Och en blomkrusidull. Befintlig fjäril omarbetad.

Sista SommarSucken..


Fick äntligen tummen ur och tog oss till Liseberg i helgen. Bättre sent än aldrig! Hade rätt gött väder, inga långa köer (typ 2 minuter till kållerado som Viggo för övrigt tyckte var så roligt så han skrattade så han kiknade. Finns inget bättre än skadeglädje när andra blir blöta..)

Viggo är fortfarande skadad efter jävulskarusellen på potatisfestivalen.. det här var typ det läskigaste han vågade åka..

Embla däremot är inte rädd för nått! Hon längtar tills hon blir över 140 cm så hon kan åka vad hon vill..


Faces

Dagens första projekt var att gå på massage. Verkligen välbehövligt, och något jag borde göra oftare. Till den kategorin hör även träna, men undanflykten är väl att det är så jobbigt att pussla in i ett redan fullsketet schema. Måste väl hitta nån sorts rutin antar jag. Till kategorin "saker som jag inte borde göra lika ofta" hör te.x äta sjukligt många ostmackor. Det brukar bli ostmackor till frukost, lunch, och även middag om inte ungarna är hemma. Idag blev det miniyoughurt och nån sorts förhoppning på ett sundare liv, haha.
Dagens andra projekt, då, ett syskonporträtt, eller ja, två.



Svårt att fota, blev lite förvrängt av kroppens naturliga men förbannade o-platthet hur jag än gjorde, haha! Lyckades även med nån sorts oväntad snabbkommando-photoshop-effekt när jag skulle göra bakgrunden svart. Så det fick vara så.

Projekt nummer tre var en asgod broccoli/lila blomkålspaj. Viggo tyckte den var skitäcklig. Själv var jag rätt stolt att jag gjort en maträtt som tagit mer än en timme på en vardag. Händer inte jätteofta. Sojakorv is the shit, i alla fall enligt Viggo.


Fick hemleverans på hur många promarkers som helst häromdan. Lön för stämpeljobb, kan man säga. Schyssta som fan, blir snygga blends om man orkar jobba lite. Tydligen finns det nåt sätt att jobba med stompf och nåt medel (kom inte ihåg) för att få ännu bättre blends, borde gå en kurs, kanske.



Har även påbörjat ett nytt asläcker-vampyrbrud-projekt. Skall som vanligt bli sjukt kul att slutföra.


Jag fattar allvarligt inte vad det är för fel på mej, alternativt min kamera. Ena dagen blir det hur bra bilder som helst, nästa dag är det fullkomligt omöjligt, trots exakt samma inställningar. ( I exakt samma dagsljuslösa lokal) Wtf!

Sånt här är så jävla tråkigt.

Den har tatueringen customritade jag till en tjej i våras. Bild från hennes facebook.


Och den här bilden är en kopia av ovanstående.. gjord av någon annan på en tjej från samma stad.


Identisk, i stort sett! Varför vill man ha en exakt kopia av någon annans tatuering? Lite luddigt här om det är kunden eller tatueraren i fråga som stulit bilden. Man får väl hoppas på att de inte färglägger den exakt likadant också.

Jag anser att man kan inspireras av andra tatuerare, men man bör visa såpass respekt att man ritar om själv, om inte helt så i alla fall delvis. Annars kan man ju köpa flash och kopiera loss. Det är helt ok.

SNÄLLA SNO INTE BILDER HÄRIFRÅN!

Vampire Chick


Hade grymt kul när jag gjorde denna! Sitter på samme trevliga kille som har ängeln i samma stuk i tidigare inlägg. Det bästa är att han vill ha massa mer cool shit i samma stil! Skickat han på laser först, bara..  Den ser lite rödmosig ut på bilden, lägger upp läkt bild så fort jag får möjlighet.

Biker Babe & Baby prayer


Idag hade jag egentligen inget att göra, kunden som bokat heldag fick förhinder. Men facebook funkar bra, luckan blev fylld och mer därtill. Först ut var denna dam på HD. (Tror jag det var) Pinuppor är verkligen ett av mina favvo-motiv. Denna gången ansträngde jag mej för att hålla igen lite, försöka hålla den basic och old school. Men jag kan ju som vanligt inte hejda mej, så lite, lite hintar av realism smög sej in. Blev nån sorts crossover som vanligt alltså! :D 2,40 nånting tog den att göra. Riktigt sugig bild, vet inte vad som hände med min kamera (nu igen!)


In emellan här gjorde jag en liten swirl på en trevlig dams ena boob. Bjuder inte på någon bild..(sorry!)

Sist för dagen och på övertid blev det en minnestatuering till. Har blivit några stycken det senaste känns det som. Denna var tillägnad en faster.



I övrigt har jag gottat mej åt mina nya fina inköp i supply-väg. Bl.a en rosa clip-cord och rosa gummiband på maskinerna. Hade ingen aning om att man var tvungen att ha det, men så var det.

Änglar

Till minne av Theo



Porträtt av Theo, som den lille ängel han är. Otroligt tragisk historia, all styrka till dej, Zanna!
En sittning kvar, då skall han få finare vingar.

Ytterligare en minnestatuering, den här gången till en mamma.


Himla trevligt att jobba i monochrome, mer!!

...och så en ängel till



..och för att bryta av lite, en jägargudinna, Diana.


Work in progress här, skall till ett lodjur och ett vildsvin.

Sugar Skull


Ca 5 timmars färg på Oskars 3/4 sleeve. Mycket roligt projekt! Mer sånt!

Glöm inte att höra av er till mej om ni är intresserade av att boka tid med mej på Female Tattoo & Art Exhibition, se inlägg nedan.

Woody Arizona


Fyra timmar färg på Robbans underarm. Mer skall det bli!


Andra sittningen på Sandras Skogsdam. 3,5 timmars pet och färgläggning, sen var det äntligen klart!


Ett andra lager på Stens porträtt.


Utbyggnad av en annan Sandras Pin-up. Lite Arizona berg!

RSS 2.0