Piles of crap and bare knuckle fights.

Har varit en lugn helg, har fått ordning på klädhögarna som växt obehindrat ett tag, väldigt skönt.
Hatar att städning är färskvara, bara.
Känns så ovärt när man vet att man kommer få göra om det om ett par dagar. Ni vet.
Förutom det har vi hängt lite hos Erik och lite hos syrran.

Idag var jag nere på klubben en sväng och fotade lite. En del av fotona skall jag ha till ett hemligt projekt! Modell här är Becca!

Tänkte lägga upp alla bilder från klubben på Adrenaline Fighters facebooksida.
Kanske sen, kanske i morgon.



Bare knuckle fight!

Apart write

Har blivit mest bilder, och inte så mycket text i den här bloggen, förvisso av förklarliga skäl.
Sitter på jobbet och slår ihjäl lite tid. Hade bråttom förut, men hann ändå inte till träningen, så nu har jag typiskt obråttom. (Medveten grammatisk miss.)
Att särskriva.
Roligt, irriterande...
I förra inlägget skrev jag "för övrigt bla bla", och blev sjukt osäker på om det verkligen skulle vara särskrivet eller inte. Anledningen till att jag tänker så överhuvudtaget är att Tobbe och jag brukar har roligt på särskrivares bekostnad, inget illa ment! I alla fall, Kände mig tvingad att utreda saken och slog upp ordet/orden i SAOL. Det visade sig att För övrigt OCH Förövrigt är ett korrekt sätt att skriva. Har i detta inlägget använt ett antal andra ord som jag brukar vara osäker på; I alla fall/Iallafall och överhuvudtaget/ över huvud taget, och som jag vanligtvis undviker av den anledningen. Slog upp dem med, med resultaten: I alla fall: särskrives oftast. Även här alltså korrekt either way. Överhuvudtaget hade TRE korrekta stavningar, helt ihopskrivet som jag valde, över huvud taget och över-huvudtaget. Det senare ser ju jävligt märkligt ut, men rätt, tydligen. Summan av kardemumman här är alltså, fan vad jobbigt det är när man har rätt oavsett! haha!

Backpiece Prewiew Pyramids

Påbörjade en backpiece idag på Miguel. Kommer bli fett najs! hehe..
Körde ca 2 timmar och hann med "skisslinjer" och lite skuggor.

Smet förbi nya lokalen på lunchen och kikade lite. Framsteg! Väggar är rivna och andra väggar byggda, det kommer bli så sjukt bra! Bättre läge, mycket större (och mer välplanerad) yta. Planerad flytt i början på April!
Tjuvkik:


visst är det fint! :)

..och såhär trångt har vi det nu..

Utbyggnad av maoriinspirerad tribal på eftermiddagen, med tillägg av en Bosnisk lilja. (..och en haj!) Inte min design.

För övrigt berättade Dinko, innehavare av tatueringen ovan, att det fanns pyramider i Bosnien, både större och äldre än de i Egypten. Varje dag lär man sig något nytt!

 


Bloggtävling!



Är osäker på om jag har vunnit eller förlorat. Heja på mej!!!
pippiblogg

Fishy business

Ifyllning av tribal idag, det roligaste jag vet! Verkligen. Anders har även en likadan på andra armen som skall fyllas i. Ser verkligen fram emot detta! ;) Även en bild på hans rygg som vi gjorde för ca 1-2 år sedan.



Lunchade med Emmy och Engla, tog en fin bild på dem, men blev hotad till livet så jag vågar inte lägga upp den på bloggen.

Eftermiddagen ägnade jag åt Projekt Roberts sleeve. Fisken Bodil fick färg. Geishan och lotusblomman och lite till skall få färg, annars är det nästan klart!



Sexy boy!

Imorgon är det fredag! Eller som de skulle sagt i Indien; tommaro will be Friday!


Jag bär med mig din haj.

Två bokningar på kort varsel idag, har inte riktigt kommit tillrätta med det nya bokningssystemet, men det blir nog bra när jag kommit in i det.

Jessica ville ha lite text under nyckelbenen, så det petade vi in i en den första luckan.
en timme senare var hon färdigplågad!


Jessicas sleeve som nyligen blev färdig:


EN HAJ?! Ska du ha en haj!!?
Idag tatuerade jag en typ släkting igen.. verkar vara en sån månad! Axel (Alex) ville ha en haj. En haj alltså.
pga massa härj hann vi bara köra drygt en timma, men linjerna blev dragna och det är ju en bra början. Bra början på en HAJ.


Lite bilder på tatueringar jag gjort på Axel tidigare:

klicka!

..och hela pojken


That's all folks.

A very Mondayish Tuesday.

Lång helg, skönt att vara tillbaka! Ryggen bråkar fortfarande men axeln är nästan helt bra! yay!
Började dagen med att tatuera lillasyrran. Hon kom med en fet idé häromdagen, och jag paxade första bästa lucka för detta projekt direkt! Satt uppe sent igår och spånade på skissen.


Mycket jobb kvar, men de flesta linjerna är dragna:


..och såhär snygg är hon!


Toffe kom förbi och fixade lyxiga ostmackor. Avocado och paprika och grejer! Söt!

Så var det äntligen dags för Annelies hibiskusar att bli klara:



...och för alla er som undrade hur det gick med Lille Villes pannkakor, haha:


Nu bär det av till Alingsås för att hämta Embla från träningen!

Pancakes & more fancy dresses.

Har inte jobbat idag utan tänkte att jag skulle vara hemma och gosa med Viggo, men han slåss mest. Tänker på hur fin och snäll han är när han är borta, men i verkligheten är han, ja, fin såklart men oftast inte speciellt snäll. Han har tjatat till sej en TV-stund nu, men sen ska jag se om vi inte kan leka lite med tågbanan, (det dåliga mammasamvetet) eller steka pannkakor ihop.
Viggo är skitbra på att knäcka ägg. Mamma är skitbra på att plocka upp äggskal ur smeten.
Viggo är även grym på att skriva sitt namn. Det stavas OGGiV.
Sånt som bara mammor (pappor också kanske) blir imponerade av!
Haha, kom att tänka på när Viggo fick frågan "Hur gammal är du?" av tjejen i luckan på badhuset.
Viggo svarade: -Ner och upp, rakt streck, halv boll upp och in, halv boll upp och in igen, och en rund boll.
Varpå jag fick förklara; -Tre alltså. (!)


Ett par bilder till från maskeraden som jag snodde från Tobbes facebook:


Syrran och Jag.

Har lekt lite med bilderna i Photoshop såklart. Älskar ps!
I morgon blir det jobb, och förhoppningsvis äntligen något intressant att läsa om på bloggen!


Babes.

Maskeradfest igår, tänkte ta massa coola bilder, men batterierna i kameran tok-tog slut. Teknik hatar mej. Dessutom är det svårt att få snygga bilder med min kamera i dåligt belyst lokal och med enbart inbyggd blixt. Här är ett par av bilderna, hårt redigerade för att se åtminstone hyfsade ut! Emma och Sara var för övrigt snyggast.





Idag blir det att ta det lugnt, rita lite och vänta på Viggo, som förhoppningsvis kommer hem i eftermiddag!


Tribute to the Vargavinter.

Ytterligare ett orelaterat inlägg. Klicka kategorier, vild@art om ni bara vill se jobbrelaterat!

Har återupptäckt fotografering lite idag. Nog för att det är svinkallt och jobbigt i allmänhet med all snö, men det går liksom inte att bortse från att det är jävligt vackert. So, here goes:





Interior Winter




Efter renoveringsröra och slipdammssunk är det så skönt att det äntligen börjar likna nåt hemma. I köket och matdelen i alla fall. Resten av nedervåningen passar inte riktigt in nu, men det tar nog ett tag innan jag orkar börja slipa igen nu! Ovan lite detaljer från det färdiga (nja) resultatet. Mi Lajk!





Det är fortfarande vinter, btw.

Vilda

Angelic Doggy



Idag var en lugn dag, först sovmorgon till elva, och sedan två touch-ups. Malin fick lite mer kontraster i sin skyddsängel och Thereses hund fick lite mörkare blick och djupare öra, haha..

Väldigt skönt att sova ut ordentligt i morse, har gjort nåt konstigt med axeln, antingen har jag legat konstigt på den eller så har jag någon inflammation. Ont som fan gör det i alla fall. Behövdes ju!

Vilda

Road to the pit and the old bike.

Besök från Göteborg idag igen, denna gången i form av Ellen och Peter. Först ut var Peter, med fortsättningen på evighetsprojektet jättefärgglad tokmönstrad arm. Idag var det mest armhålan vi mobbade, men här kommer lite bilder på hela projektet, som är, som sagt, work in progress.



Här följer en serie bilder på Peters övriga tatueringar, varav den äldsta har ungefär tio år på nacken! (fast på överarmen då.. haha)




anar vi ett punktema och ett hippietema??!



Efter ca 2,5 timmars karvande i och runt Peters armhåla var det Ellens tur att bli mobbad. Vi hade tidigare påbörjat en ung tant med en stor cykel på hennes rygg. Idag blev tatueringen extra utsmyckad och damen färdigskuggad. Eventuellt vill hon färglägga senare med grönt och lila. Vad tycker ni? Färg eller gråskala?





klicka på miniatyrbilderna för att se dem större.



Nu blir det god middag signerad mästerkockarna Peter och Ellen. Lyx!!

Vilda

Lille Ville



Ett par klipp från gymnastikens hus i somras när Viggo var med på träningen! Så söt, hade han roligt eller hade han roligt!

Vilda

Punky Birdie twice

Richard och christina från götet var på besök idag för att få varsin fågel. Den ena tjuvaktig och den andra död.. Christinas tjuv tog runt en timme att göra, men ev skall vi lägga till lite mer detaljer i vingarna någon gång när hon inte har så bråttom till jobbet. Richards döing tog dubbelt så lång tid, maassa gräs att hålla reda på..





Riktigt skönt att vara tillbaka på jobbet, får lite småångest av att vara hemma. Inte om jag är hemma och gör nåt vettigt, typ renoverar, målar etc, men att vara hemma och bara ligga och snörvla känns så jävla ovärt! Fick i alla fall gjort lite ny design till bloggen. Vad tycker ni?

I morgon har jag inget jobb inbokat heller, tänkte dra till ikea och fixa de sista grejerna som behövs till köket, äntligen! Vad är det med "färdiga" kök egentligen, varför har de aldrig lister, handtag, sista skruven?

Vilda

Kramkalas på klubben

Lite bilder från träningen idag. Själv var man för krasslig för att vara med och kramas.
Typiskt, på alla hjärtans dag och allt..


Rear naked choke..  Toffe & Embla


Christian & Becca


Embla dominerar..


Djuret och MiniMo hehe..

I morgon blir det nog inget intressant inlägg som jag lovade tidigare,
tänker vara hemma och försöka bli frisk, har ju inte lyckats något
vidare med det i helgen..

Vilda

Art Gallery




Helst inget trasigt lås, då...

Börjar bli riktigt sjuk.. usch, tur att det är helg nu, skall passa på att försöka repa mej tills på måndag. Idag har jag gjort en underarm i black n' grey och lite touch-ups. Tobbe kom förbi och snackade och fotade lite. Trevligt, men jag hoppas jag inte behöver stå för dealen, mr masterkey..


Vilda

Om Lotta





Syrrans pojkväns döskalle.

Idag hade jag då besök av syrran och hennes grabb. Lyckosten har fått ett presentkort på 2 papp i julklapp.
EMMA JAG ÄGER DEJ! haha



Emma vill helst inte vara med på bild...


Så var Jesper invigd, kan man säga :P Första tatueringen, och han stod ut i 2,5 timmar.

Vilda


Grå dag idag.

Idag kände Embla sej lite krasslig och stannade hemma från skolan. Synd om henne men göt för mej att slippa the morgonpromenad from hell :/
Toffe fick stanna hemma och vabba lite.
Dagens första projekt var en utbyggnad på en utbyggnad av en keltisk tatuering på Thomas. Känner på mej att den kommer byggas ut ännu mer framöver :) Det är, obviously, den nedersta etappen som är nygjord, och det tog ca 1,5 timmar att pilla dit.



Eftermiddagen vigdes åt Tommys orm-pinuppa. Den sträcker sej runt i stort sett hela underbenet.  Bilden kommer från ett Whitesnake skivomslag, men är modifierad för att passa hans ben och även då omvandlad till black and grey. Trodde inte att detta skulle bli en ensittningstatuering, men efter tre timmar visade det sej att så var fallet! ;)



Nu ser jag fram emot att göra så lite som möjligt resten av dagen, min rygg är helt bruten. Tja, inte bruten i ordets rätta bemärkelse, såklart, men diklofenaken har gått ur kroppen för längesen, och det känns som att ryggläge är ett bra alternativ ikväll!
I morgon ser jag fram emot att tatuera två plastsläktingar; Brorsans sambo och syrrans pojkvän.
Vilda

Vila i frid


Har varit ledig från jobbet idag för att ta ett sista farväl av min älskade Mormor. Världens tuffaste och roligaste tant. Vi ses senare!
Träffade min morbror och min kusin för första gången på säkert tio år. Kusinen hade med sej sin lilla femveckors bebis, hur fin som helst! Jobbig och trevlig dag på samma gång. Har en sjujävla skallebank nu :(.

Ovan en bild på ett porträtt av Mormor som jag tatuerade på mitt ben nångång förra sommaren. Mormor var väldigt stolt och glad för den!

Vilda


Close the door and leave your key!

Började dagen med att vara alldeles för trött för att gå upp i tid, som vanligt.
Svor över hur duktiga de varit på att underhålla gångvägarna.. har ni en aning om hur jobbigt det är att dra två ungar på sammanlagt ca 60 kg i en pulka på en grusad väg!? Förbannade hur långt bort skola och dagis har bestämt sej för att ligga. Tog en macka och en kopp kaffe på konditoriet på väg tillbaka till jobbet och kände mej genast på väldigt mycket bättre humör. Kaffe is the shit!

På schemat idag stod först en Old English-ish text på Tony, och efter det ett par realistiska pioner på Pernilla. Bägge tatueringarna tog ca 1,5 timme att göra.


I högtalarna idag, The Baseballs, Mando Diao, Volbeat, Lars Winnerbäck och Amanda Jenssen. (AMANDA! vad tjock du har blitt!! *internskämt, bry er inte ommej..*)
Fick även leverans på ett styck Embla med medföljande huvudvärk idag. Stackarn.



I bästa fall är det nu bara drygt en månad kvar tills vi byter lokal. Kommer inte att sakna trängseln här, men kommer att sörja den fiiina toan :´(



Tackar för idag. Bara en runda till med pulkan i gruset, sen börjar vi om igen i morgon!

Vilda

Nu får det vara färgigvintrat.



Det var nästan chockartat att komma hem till kylan. Vi var i Goa, Indien i nästan tre veckor i Januari. Missade tydligen den kallasta delen av en jävligt kall vinter. (buhu!!) :) Längtar lite tillbaka, alternativt längtar till sommaren. De säger ju att efter en kall vinter kommer en varm sommar, hoppas verkligen att det stämmer!
Tills dess får man njuta så gott det går av dessa härliga minnen!
Vilda


Galleri I

angel tattoo
Klicka på bilderna för att se dem större.

Vresiga Wreeswijk

Igår påbörjade jag ett färgporträtt  på Johan, en helt underbart ful-fin
bild av Cornelis Wreeswijk. Här är resultatet efter två timmars arbete.
Fortsättning följer!

Martinas Manga

Dagens lilla projekt blev en mangaälva till Martina, som jag tidigare gjort
ett skuggigt stjärnfall (typ) på. Efter lite skissande och överläggande,
Manga är inget jag vanligtvis ritar, enades vi om denna skissen:


Och 45 minuter senare blev det färdiga resultatet såhär:


Det verkar lite som att min kamera är lite ofokuserad på sin uppgift!
Alternativt kanske jag behöver rengöra den lite. Ett senare projekt!

Detta var allt för dagen, kall kila iväg till Alingsås med dottern som skall
träna konståkning! Ishall, yey! :/
Vilda

Om Vilda


Jag heter Vilda och är en oftast optimistisk tvåbarnsmami som även då tatuerar. Eller för det mesta gör jag det skall jag väl säga. Gör nog fan det mer än vad jag träffar mina barn, hur som helst (blev som vanligt lite sidetracked) Jag driver tatueringsstudion Vild@art i storstaden Vårgårda. En håla lika bra som vilken annan håla som helst och enligt mej trevligare att vistas i längre stunder än i stora staden.
Är inne på mitt elfte år som tatuerare, glömde visst bort att fira 10 år, det kanske man borde gjort?! Jag har haft studio sedan 2002. Först i Alingsås, och sedan 2006 i Vårgårda.
Jag jobbar gärna med alla sorters motiv, allt från tribaler till old school och porträtt. Med undantag för just porträtt (människor, djur, bilar.. ) så designar jag alltid ett unikt motiv för varje kund, utifrån huvudet eller utifrån olika förlagor. Jag jobbar både på fri hand och med stenciler beroende på vilket som passar bäst för motivet.

Förutom tatuering så jobbar jag lite med stämplar, designar åt Puck som driver företaget "Vilda stämplar".
Designar även lite annat vid förfrågan om tid finnes.

foto: Tobbe Blogg

Over and out.
Vilda


Galleri II

Klicka på bilderna för att se dem större.


RSS 2.0