Okynnes

Vet inte om jag orkar ursäkta mej mer för att jag blivit så kass på att hålla bloggen uppdaterad.. Nej, jag skiter i det idag faktiskt. Grym dag idag, var ute hos Jen och Casper och pic-nicgrillade och njöt av solen. Efter jobbet då, såklart. Började på lite nytt jox på Jen, och avslutade Mikaels underarm. Totalt 11,5 timmars arbete. Det är nu jag borde lägga upp bilderna på projektet, men så kul ska vi inte ha. Kameran ligger nämligen kvar på jobbet, innehållande alla bilder sedan senaste blogginlägget. Skall inte säga imorgon kanske, för då glömmer jag väl dongeln på jobbet istället.
I Lördags var det då årets happening (ok, efter cykelfesten kanske) i Vårgårda City. Vårmarknaden. Härlig blandning av bönder, bananer, knallar och odrägligt fulla mustaschmän. Lotta och Barry fick sitta inne hela dagen medans jag gled runt och delade ut flyers. Sånt som chefer brukar göra, har jag hört. Embla ordnade med ansiktsmålning och försäljning av egenhändigt ihopknåpade smycken. That's my girl!

Viggo med frisyr.

Viggo med typisk kort frisyr. I typ Januari. Hans hår växer som ogräs. Mamma med typisk Indienbränna. Den försvann typiskt fort.

Viggo innan den ödesdigra dagen då hans fina hår försvann. Hittade honom under bordet med en sax i näven och den mest groteska hockeyfrillan ever på pallet. Han ville inte ha lugg, dvs han ville ha lång lugg, och tänkte att han skulle lösa det genom att kapa av allt hår på främre delen av huvudet. Mindre lyckat. Han grät när jag klippte av resten. Stackarn. Numera ser han mest ovårdad ut men vägrar att klippa sej. Vet inte hur detta inlägget kom att handla om Viggos hår. Det liksom skrev sej själv när jag spanade lite efter utfyllnadsbilder i brist på bilder på jobb.

Ja, så har ju någon bränt ner tångahallen. Ännu en major happening i Vårgårda om än av det mer tråkiga slaget. Var tydligen trafikstockning på Tånga idag tack vare alla katastrofkåta människor som var tvugna att åka dit och spana. Gissar på att det ser ut som en hög med aska och massa skrot, så jag hoppar det.

Har äntligen fått min semester planerad. Hoppas på hela tre veckor i år. Hade egentligen tänkt vara hemma hela sommaren och ta en resa till vintern istället, men börjar bli mer och mer ressugen. Vill gärna åka till Cornwall, England igen. Var där för kanske sju år sedan, så sjukt vackert. Bilsemester dit kanske, med några stopp i Tyskland och Holland? Får se.

Engla, London Eye och Big Ben. Mycket najs minisemester förra våren.
Nä, ska sluta okynnestjata nu. Laters.

En älva och massa japanskt.

Skulle faktiskt bloggat igår. Hade inga batterier kvar i kameran dock, så jag kunde ändå inte ladda upp några bilder. Så, det kommer ett gäng nu då istället.
Igår:

Knappt två timmar.

Lite mer färg och pill på Roberts sleeve.
Idag:

2,5 timmar till på Bos Backpiece.


..och mer Djur och blommor på Karina.


Min älskling är bäst pt II

Lilla Göteborgsvarvet i Söndags. Embla kom på 25:e plats i sin grupp! (av 250) Hon är så grym!





Grattis Gumman!

Hajmigej

Ok, nu blev det så igen. Sorry. Här följer de senaste dagarnas jobb. Först ut Alex, som fick sin haj färdig. Påbörjade ett ankare och lite blommor. To be continued..


En liten touch-up på en Förjätmigej.

Stinas hundar

Stinas son och en gammal blomma signerad någon annan.

Thomas son. Ja, samma barn. Bra gissat!

Och en Åsk-mus. Även denna på Thomas, men tillverkad 99. En av de första tatueringarna jag nånsin gjorde, haha!

Jonas Vegasarm fullbordad. Eller, det blir väl en underarm på temat framöver med, tror jag.


Har några bilder på mobilen med, men orkar inte ta det nu.

A tour round the shop


Vildas station

Lottas station            Barrys station



Entrén aka vardagsrummet



Blixtar och dunder, magiska under.

Jävlar vilket ösregn säger jag bara. Regnade in ca 5 liter vatten i hallen på jobbet. Blir till att ringa hyresvärden imorgon och gnälla. I övrigt har följande hänt idag:

Jonas ben. Kommer bli tufft. Tatuerade hans fru Marre med, bilder kommer efter nästa sittning.

Blev lite spontan övertid med Mustaschmannen.


Efter lite gnäll om att jag var tvungen att använda bländare 19 för att kunna fota med blixt, gick Tobbe igenom menyerna på min kamera och ställde ner blixtstyrkan. Helt plötsligt gick det att ta bilder med schysst ljus med bländare 4. Hatar inte min kamera lika mycket alls nu. Kanske inte ens behöver en ny. Inte akut i alla fall. Tack Tobbe!
Ja, just det, fortsatte lite på hans tatuering med:

Helt oredigerade bilder! Wohoo!


Jag hjärtar bakgrundsoskärpa.

Two days of black & grey

Chestpiece på Sten igår, porträtt på hans vackra döttrar. Bakade ihop porträtten med tribalen på andra bröstet. Totalt 3 timmars arbete. Skall även bygga upp den mot axlarna senare.



Började på en bakgrund till Sandras älva idag. 2,5 timmar hann vi med. Gissar på att det kommer sluta med en hel backpiece.. Glömde fota hennes övriga tatueringar, får göra det när hon kommer tillbaka för andra sittningen.


..och avslutade dagen med en Aladdinvariant. 2 timmar.


Idag har det varit grymt väder ju! Typiskt att jag satt på jobbet ända till sex just idag. Fick i alla fall lite kvällssol och grillning. Jennie och Casper hälsade på till Viggos stora förtjusning. Nästa gång kanske Casper vågar sej upp på fyrhjulingen!

Glöm inte att hjälpa mej med spotify!!

Bellypiece and more

Fredagen blev en oförskämt kort dag. Effektiv tid ca 30 minuter..
Resultat:

..Och en 6 år gammal skapelse..


Idag gjorde jag ett "släktträd" som jag skissade upp för vad som känns som en evighet sedan..
Drygt en och en halv timmes arbete.

..och Chrilles mage blev färdigtorterad på ca 2 timmar.


Lyssnade på Hoffmaestro idag igen. Sa till Chrille (som gillar bandet som fan):
-Du kommer att hata Hoffmaestro efter det här!
-Nej, jag kommer att hata dej.
Klockrent. Som tur var höll sej Oskar borta idag. Vad fan jag snackar om? -Jo,

ps,
Hjälp mej att få gratis Spotify Premium, genom att själv skaffa gratis Spotify Premium!
tack!

Viggos blåbärstårta etc

Har varit internetlös hela helgen. Känns helt handikappat. Antagligen ett dåligt tecken. (Kom att tänka på Jättestora pistolers inlägg om ämnet.) Har facebookat i typ två timmar nu, för att gottgöra, haha. Viggo sover, Toffe jobbar och Embla är hos Daddy. Inte en käft hemma som kan störa sej på mitt datanörderi. Man skall vara glad för de små sakerna i livet!
Idag är det även exakt ett år sedan jag gav upp singellivet. Firar med en godispåse i min ensamhet. Haha, igen.
Helgen har istället varit fylld med städ, kalas och barnklädesparty. Dyrt som fan. Fattar inte hur säljarna lyckas övertala en att ha träff. "Köp fika för 300 spänn så får du 150 spänn i rabatt på en t-shirt." Känner mej lagom smart. Jag är även den som gick på niten att köpa toapapper för flera tusen, men det är en annan historia. Det bästa med denna helgen var i alla fall Viggos kalas. Hela familjen, och det är ett gäng, minus en magsjuk James Fjunboll. Viggo "bakade" tårta och håvade in presenter.


Viggos fina tårta med fyra ljus
och femtio sverigeflaggor som han
fick stjäla av femtio nazister.. eller?

(Nej, de gick faktiskt att köpa på ica, tro't eller ej!)

Håret inte lika välvårdat som outfiten..

Blåbär och choklad, nom nom.

Innan kaoset bröt ut.

Lillebror Ikkad, svåger Axelander och fru K. Gråhaka.

Idag ville Viggo leka med sin nya bästis igen.
-Jag lillar leka med Han!
-Vem, Casper?
-Jaaa! Han Casper lillar jag.
Viggo är rolig.

Tangerine, Wienerkam..


Erika igår. Good vs Evil..
Den jäveln är i London nu.. lite avundsjuk!


En liten bit till på Maries projekt.


2 timmars färgläggande och Oskars elefant blev färdig.

Som vanligt fick jag göra lite som jag ville. Det tycker jag är sköj!

Röd dag idag då. Något som jag inte riktigt tog med i beräkningen när jag bokade in dagens jobb. Toffe fick ställa upp och vara lekfarbror åt Viggo. De åkte till Borås och badade. Nöjd Viggo. Efter jobbet drog vi till Göteborg och lämnade Ville hos Pappa. Sen hängde jag på klubben medans Toffe tränade. Lite sugen blir man! Hoppas att mitt "barnschema" passar bättre med träningstiderna nästa termin. Tog lite kort.




Toffe & Johan, Robin & Dennis.
Och Toffes fula sol som jag bestämt att han skall lasra bort, haha..
(Han har även bestämt att i så fall skall jag lasra bort min fula drake. Deal.)

Orange, Gräddmunk..



Rosary, Hoffmaestro & Steget

Visste att jag skulle glömma mitt SD-kort hemma om jag inte stoppade det i väskan direkt, efter att jag laddat upp bilder igår. Ändå gjorde jag det inte, och givetvis glömde jag det i morse. (Blev de meningarna lite svamliga eller?) Därför fick det bli skräp-foton med mobilen idag. Visserligen tycker jag att min Pentax tar skräpfoton också. (Ja, det är väl antagligen fotografens fel, jag vet) Började dagen med ett radband/fotlänk och ett litet hjärta.


Invigde mina nya glasögon idag. Känns ovant, men funkade bra att jobba med. Blir lite skevt när man skall kolla upp på något som är längre bort bara. Får kika över kanten som värsta tanten (unintentional rhyme!) haha..

Vilda-Bella sekreterare.

Min älskade syster och shoppie!

Eftermiddagen ägnade jag åt att rita stämplar, lyssna på Hoffmaestro, rita förlaga åt Becca, lyssna på Hoffmaestro och lyssna på Hoffmaestro. Att jag inte har upptäckt detta fantastiska band innan är ett mysterium!
Jag är kär i denna låten:

Är kär i alla i hela bandet. (11 pers, haha) Kommer att ägna närmsta månaden åt att tok-lyssna-sönder "the storm" gissar jag.

På tal om musik så släpper en gammal kompis skiva imorgon. Steget, mycket bra!
Kolla in:

CherryBaby Tentacle and a lot more

Ok, nu kommer alla utlovade bilder. Börjar med idag, Måndag.
Först ut ett litet stjärntecken med körsbärsblom.

Efter det dessa fina händer på Patriks underarm:


Cover-up som gjordes för något år sedan på Patrik:

Tidigare hade han en stor svart tribal på överarmen. Mycket svart rök fick det bli istället..


I Fredags på övertid blev det ett porträtt av Davy Jones på Poulsen.

..och lite tentakler.

Mer av piratarmen och Pölis stenhårda muskler.

Preparing Davy Jones.


En fin liten Oliver på pappa Ulriks underarm.


Fredagens första pirat, andra och sista sittningen på Johans ben. Även detta en cover-up.
Slänger upp läkt resultat snart!

I Torsdags var det så dags för Andrea att bli färdig med sin 3/4 sleeve.

..och Elin kom en bit till på sin.



..phu! Skall verkligen försöka lägga upp varje dag istället för att attackblogga såhär.
En fin bild till på Viggo kan jag väl bjuda på ändå.




Min älskling är bäst!

Har varit mycket i helgen, och därav inte så mycket bloggande. I Lördags var vi i Göteborg typ hela dagen, Toffe gjorde debut i shootfighting, sjukt spännande! Gjorde en grym insats och vann på TKO.

Rätt så glad Toffe




Efteråt firade vi storslaget med en burgare på Max.. haha..
Min kära bror ikkad fyllde 26 i Fredags och syrrans grabb Axelander fyllde 23 förra Söndagen så på kvällen blev det lite fest hemma hos syrran. Kom väl hem vid tresnåret, och trodde att vi skulle kunna hålla oss vakna för att spana på UFC vid fyra. Drog ner madrassen framför TVn. Stenslocknade. Vaknade till lagom för att se slutet av matchen mellan Shogun och Machida. Har ansträngt mej för att inte spoila för Toffe hela dagen.
Ska kolla så fort jag bloggat klart. Idag har vi mest mått som vi förtjänat och slappat framför burken. Viggo kom hem vid fem, så har varit ute och testat nya cykeln. Han kommer lära sej fort! Jag var helt utmattad efter att ha sprungit bredvid honom i fem minuter eller nåt..

Tänkte göra ett inlägg till med bilder på jobb från i Torsdag och Fredags, men datorn är så fruktansvärt seg idag, så jag orkar/hinner inte. Får se om det blir foto-bombning på bloggen imorgon.
Hej så länge.

Idag är ingen vanlig dag II

Väckte Viggo med fördelsedagssång och frukost på sängen i morse, (Affirmationen funkade, försov mej inte!) snigeltoast och risifrutti. Tyvärr är Viggo lika morgontrött som jag, så han blev sur och började grina. Som tur var såg han pakethögen och bestämde sej för att vara glad och vaken. En vanlig kommentar från honom på morgonen: (försetäll er en astrött liten pöjkröst) -Jag måste vila lite till.. Hur som helst, cykelpinaler och kläder blev det. Och lite pennor och bubblor. Och tillsist en cykel, då. Han ville cykla med en gång, men han får vänta ända tills på Måndag efter dagis. Får se hur det går utan stödhjul. Viggo har flyttat in i Emblas rum, btw. De kollade på ett barnprogram där en storebror och en lillasyster delade rum, blev inspirerade och ordnade med flytt. Nu är det bara ett gäng dammråttor och några kalsonger kvar där Viggos säng stod. Ser lite öde ut i hans rum. Antar att han kommer flytta tillbaka snart, eller att Embla kommer tröttna och kicka ut honom. Glömde kameran på jobbet så Toffe fotade med sin mobil. Min mobil har mycket bättre kamera, men den glömde jag tyvärr också på jobbet. Ja, ja.. jag försov mej inte i alla fall.

Vill inte vakna!

Helt överlycklig, men har inte en aning om vad man skall ha dem till..

Snyggaste mössan!

Idag fortsatte jag på Elin och Andrea's armar, men jag glömde kameran på jobbet igen, så bilder kommer i morgon.

Har varit på familjekväll på fritids. Har gått balansgång, hoppat hopprep och balanserat potatis. Hade jag vetat vad som väntade hade jag kanske inte tagit de högsta klackarna idag.. Men vårat lag kom först i ungarnas tävling ändå, kom hem med en guldmedalj! Lyckades även svara rätt på frågan "Hur gammal var Elvis när han dog?" (42).

Kikade in på Stämpelbloggen, sanslöst, en helt ny blogg och ändå typ 40 kommentarer per inlägg. Kanske borde ha "blogcandy" här med, så kanske jag också får 40 kommentarer per inlägg, haha.. Blev i alla fall lite inspirerad av alla snälla kommentarer och ritade fem nya stämpelmotiv. Så om du läser detta, Puck, så finns det ett gäng att hämta.

I morgon blir det karatelång dag för att kompensera optikerbesöket tidigare i veckan. Hoppas verkligen att skallebanken jag dras med nu ger sej, annars vet jag inte om jag pallar!


Hittade denna tjusiga baken, jag menar bilden i Toffes mobil. Gissa vems brallor jag valt att förstöra med sprejfärg..

Saiai no hito

Började ett nytt roligt projekt idag på Markus.

Större delen av sittningen gick åt till att rita upp motivet på armen. Tror det blev ca 1-1,5 timmes tatuerande.

Två styck små arabiska texter efter lunch. Tog ungefär tre gånger så lång tid att planera och placera än att tatuera. Så kan det vara ibland. Tålamod! :)


Och en härlig liten old school som avslutning på dagen!


Är inte alls vän med min gamla vapendragare till Pentax. Fan vilka sugiga bilder den tar. Eller jag tar med den, antar jag. Vet inte om jag plötsligt glömt bort hur man gör, eller om det är nåt fel på den? Så fort jag vinner på Lotto alternativt lyckas spara ihop 5000 spänn tänker jag köpa en sån här:

I morgon är Viggos stora dag, lite tråkigt att jag bara kommer träffa honom på morgonen, sedan drar han till Pappa över helgen. En fördel för kottar med "moderna" familjer: Dubbla födelsedagskalas och dubbla pakethögar..
Får se till att inte försova mej i morgon så att han kan få frukost på sängen och lite morgonmys. (Affirmerar: Jag-kommer-inte försova-mej..jag-kommer inte-försova-mej..)

Och till sist en glad nyhet:
**Drop-in varje Lördag framöver!**
Lotta är i studion alla Lördagar och kör drop-in. Återkommer om exakta tider. Kan även finnas möjlighet till drop-in på ons, tors och fre eftermiddagar från kl 17, så passa på nu alla ni som inte vill ta ledigt från jobbet! ;)

Duckie Tarantula

Har varit Onsdag hela dagen idag i min hjärna. Sa till Viggo i morse att han fyller år i morgon. Fast han fyller år på Torsdag. Stackarn. Hoppas att han har glömt, annars blir han nog lite förvånad över att ingen kommer och sjunger och ger honom paket.
Hade tid hos optikern idag, såg hur grymt som helst på långt håll, men inte lika bra på nära. Så, brillor får det bli. Var fan asjobbigt att välja bågar, och inte ett enda litet smakråd hade jag med mej. Tror fan jag valde de fulaste de hade. Typiskt mej.
Födelsedagsshoppade till Viggo. Fredrik har fått i uppdrag att bygga en ny fin cykel med delar från ett antal gamla, så jag fixade lite cykelaccesoarer, såsom hjälm, lås, blinkande pluppar till ventilerna och så.
Kalas blir det nästa helg, den 15:e, jag hoppas att min kära familj läser min blogg nu, så slipper jag ringa och bjuda er :P
En liten spindel blev det på eftermiddagen på Thomas.

Vet inte varför jag glömde lägga upp denna igår, men det blev i alla fall början på ett par änder på Ebba.




Mina fina, fina kottar som ni bara inte kan få nog av , eller hur! :P

That's all for now.

Last week pt 2

Överkompenserar bristen på inlägg senaste tiden.
Random bilder från mobilen.

Helt inne i "Händige Manny"

"Hör mej gyckla
jag vill cykla
dålig stil
att åka bil"



"gyckel gyckel"

Davids Jesus pt 2


Designat av.. guess who??

Superlyxig efterrätt signerad min farmor.

graffitti crash course

Nasty toe..

Det bådar fan inte gott när ens lillebror fyller trettio

Ok, detta sträcker sej över lite mer än last week.
Laddar inte upp från mobilen så ofta. Thats it for
today.

Wonderful wiew from our white house under the bridge

mobile shots



Last week

Har varit dålig på att uppdatera den senaste veckan.
Har hunnit jobba en del, hänga med barn (det vanliga alltså) men även 1 Maj-festivalat lite och ritat lite stämpeldesigns. Puck som tidigare drev stämpelboden i Alingsås har startat en ny stämpelfirma som fått det fina namnet "Vilda Stamps". Kolla in den snygga bloggen! E-butiken öppnar 20 maj.


Pix från veckan som gått..

Lite färg på syrrans överarm.

Sportquiz:

1a) Vilken sport? 1b) Vilket lag?

2a) Vilket nummer? 2b) I vilken sport är detta numret ett åtråvärt resultat?
:)



Söt pöjk!


RSS 2.0