Bääääk!


Idag fick Benny sitt efterlängtade knogjärn. Hellre på axeln än på käften, så att säga!

Och så fick han den här bäääääk-fågeln på handen. Världens sämsta bild tyvärr. Laddar upp bättre när den läkt. Ett tips om man inte vill verka vara helt kokt i bajs är för övrigt att inte skrika "bääääk" så högt man kan utanför ett café. Så bara.

Vampire Chick!





Idag glorde jag klart den hära vampyrbruden. Ansiktet är ca 6-7 cm i diameter.
Klänningen och håret är nygjort, ansiktet läkt.

Lillasyster!


klicka för större bild

Ett antal timmars pet här och där på syrrans arm blev det idag. Hon tyckte liksom inte det var nog med en fot som plötsligt blivit tre storlekar större på alla ledder.. (se föregående inlägg)
Så småningom blir det la en sleeve av det hela..

Ärtkuken

Jävlar vilken mördardag.. Är inne på min 16:e timma på jobbet. På dessa timmar har jag lyckats klämma in 8,5 timmars effektiv arbetstid. Undrar lite vart resten av tiden tar vägen!?

Först körde jag 4, 20 på Emmas backpiece. Sen var jag lite trött på att skugga kan jag säga.. men framåt gick det och nästa gång blir det att götta sej i färg då tranan skall köras.


Efter det tvingade jag syrran att tatuera foten i fyra och en halv timma. Haha. Fast snygg blev hon.

Lite avundsjuk faktiskt. Mest på hennes grymma nagel.
Nu är jag fan trött.

Lillebror!


Den här finfina lillebrorsan fick Pappa på ryggen idag. Alltså min lillebrorsa, inte pappas :/
Vet inte riktigt hur lång tid den tog, runt 4 timmar tror jag. Monochrome is the shit i alla fall. Tänker ALDRIG mer göra ett porträtt i black n' grey. Sorry folks!


Niklas nostalgitripp till barndomens "landet" blev färdig häromdagen. Lite ovanligt med fenixar på lantställen, men detta var ett mycket speciellt sådant ;)


En uppdatering av en tatuering jag gjorde på Tommy för några år sedan. Då var den i Black n grey med lila rosor. Blev finare nu.. Joxet vid sidorna är helt nya.

Im kinda busy..


Embla. Rolig som få..

En uggla asså!

Idag fick Benny sej en spontantatuering. Blev klar för dagen lite tidigare än beräknat med den bokade kunden.
Historien bakom den här tatueringen börjar med att jag har ett gosedjur i studion som ser jätteelakt ut. Det heter Emmy för att Emmy är ju jätteelak. Vida känd fakta.
En dag när jag varit i Göteborg och lasertorterat min arm, mötte jag Benny på tåget. Hade även vart på Lagerhaus och införskaffat en stor och rätt skäggig goseuggla, som passande nog då fick heta Benny. Ja, Benny har skägg.

Igår tatuerades ju min fot, och då bestämde jag att Benny också måste tatuera sin fot, inte mer än rätt för det gör ju skitont. Motivet var ju givet, Benny-ugglan. Idag gavs alltså tillfälle och jag passade på att bestämma att ugglan var tvungen att ha monokel, pipa och käpp. Den blev rätt fin faktiskt. Tog drygt två timmar och verkade inte göra särskilt ont alls. Fan också! ;)

"En uggla asså" var Viggos kommentar när han såg den. Viggos kommentar till min fågel var "En gubb-fågel!"

Nu har vi bestämt att alla måste ha en stor tatuering på foten. Och ingen får bestämma vad. Haha..

Och så en färdigläkt idag också:

Swollen Swallow

Har legat med foten i högläge hela kvällen, käkat ostbågar och tyckt synd om mej själv. Tatueringen på foten är i alla fall klar. Just nu ser den mest ut som en inplastad elefantfot, så jag väntar med bilder.
Vill ni se andra bilder på Denis arbeten kan ni göra det här.


Denis more than happy to hurt me..

Inte mer än rätt att jag fick ge igen.

Äntligen fick Georges pynt lite färg. Förra gången det var tänkt att den skulle färgläggas hann jag knappt mer än att sätta nålen i den när de ringde från skolan och sa att Embla troligen hade brutit armen. (Som tur var hade hon inte det.)

Fick även möjlighet att fota dessa porträtt läkta och klara:

That's all for today folks.

Sweet smell of Cash


The sweet smell..
Syrran fick denna härliga flarra på armen idag.


Cash
..fick Sara på armen häromsistens.

Har även avslutat Diana -jägargudinnanprojektet, förutom planerade motiv smög sej en liten grävling in.. så kan det gå.


..och påbörjat Emma LittleBirds backpiece, inkl. cover-up. Här har vi att göra ett tag framöver! :D



I <3 My Fat

Sitter och slöar framför datorn och hittade denna bilden från 08 nångång. Alltså, jag tänker OMGÅENDE sluta gnälla över de extra kilon jag samlat på mej sedan dess. Herregud, varför sa ingen till mej att jag inte såg klok ut!! XD

Freaky skinny..

RSS 2.0