Mässa!

Kommer att jobba på Female Tattoo & Art Exhibition i Jönköping den 29-30 Oktober.
Så om ni kommer från trakten och vill ha en tatuering på mässan, hör av er till studion. 0322-222006

Älvhäst.

angel tattoo
Dagens projekt, en älvliknande ängel. 4 timmars pet..

En sjöhäst som jag gjorde för 10 år sedan. Fick sej en välbehövd renovering och lite bakgrund. Idiotiskt nog tog jag ingen bild före, men den var svart skuggad med prickteknik. Lite finare nu.

Rosornas Ö

Har hunnit landa lite nu efter en grym medeltidsvecka i Visby. Vi hade inte planerat att åka i år, men ju närmare vecka 32 kom, desto mer omöjligt blev det att stå emot. Ok, Embla tjatade lite med. Som vanligt gjorde hon succé, med tre uppträdanden i st karins ruin. Niklas i Jauvet bjöd in henne att än en gång sjunga sin låt "låt mej få stycka en narr" på Onsdagen, och så kuppade hon upp Moa på scen och så sjöng de en låt till. På fredagen blev Embla och Moa inbjudna att gyckla lite med trix på jauvets "nu dör vi". Hon börjar bli grym på poi, Embla. Slutligen sjöng hon igen på Lördagens konsert. Mycket Jauvet blev det denna medeltidsveckan, lite sorgligt att de lägger ner.
Visby bjöd på grymt väder, god öl, god mat, mygg, gamla och nya vänner, och ett ras ned för trappan på Effes för min del.



Emla och Toffe efter jauvets "nu dör vi".


Embla på Ledpoi




Eventuellt medeltidar vi oss för sista gången i år på Söderköpings gästabud i September. På att-göra-listan innan dess: Nya gyckel outfits till Embla och Viggo.
Nu längtar jag mest tillbaka till jobbet.

Embla äger Jauvet

Nyss hemkomna från världens bästa semester på Gotland. Har massa bilder att sortera, men även massa packning och skit, så jag orkar inte blogga om det just nu. Däremot hittade jag dessa sköna klippen på youtube från kungahälla medeltidsdagar. Håll till godo!

Påbörjat och Avslutat


Markus överarm färdig.


Jonas vad också klar.


Början på sleeve på Magnus.


Emil x2


Cover-up på Roberts ben.


En Cover-up till, med tillhörande mycket rolig anekdot.


En liten solfjäder till A. Landers mamma.

Har påbörjat en hel gäng roliga projekt med. Lite sneak-peaks:





Ser väldigt mycket fram emot att fortsätta med alla dessa!

Brallor och Pannkaka!

Fotoalbum från Semestern..


Lång Embla och lång tant på Kungahälla medeltidsdagar. Embla, Moya och Gorm höll liten föreställning med sin gycklargrupp "Gycklingarna". De är hysteriskt roliga! XD




TRiX Trixar


Brallor och pannkaka vilka snygga brillor!


Nya leksaken i trädgården..


Skara sommarland. Den vildaste karusellen Viggo vågade sej på efter incidenten på potatisfestivalen..



Medeltidens Värld i Götene har förvandlats till ytterligare ett Bert-land. Men det var ok ändå.

Är sjukt sugen på att åka till Gotland nästa vecka. Orkar inte med pretto-medeltidscampet bara.. nån som vet en trädgård man kan campa gratis i ? :P

RSS 2.0