Sommaren som kom och gick.

Har varit fullt upp det senaste, eller ja, det är det ju alltid. Men det kändes som en bra ursäkt till att det stått still på bloggen ett tag. De flesta senaste jobbbilderna har blivit publicerade på andra ställen (facebook, gaddad, hemsidan..) så det känns sådär roligt att slänga upp dem här också.. Därför tänkte jag att detta skall bli ett inlägg av mer privat karaktär. Just det, bilder på mina barn. Haha..
I vanlig ordning åker vi till Göteborg varje första maj för att få ett och annat sagt. Och i vanlig ordning har vi skylt/banderollverkstad dagen innan.


Utflykten är hitåt, givetvis.
Fick ingen bra bild på Emblas skylt, men den löd: "BÄTTRE SKOLMAT PÅ VÅRA FAT, JAG HAR RÄTT TILL ATT VARA MÄTT" Word.

Väntar på tåg.

Åker tåg.

Lite fel sammanhang att skriva detta, men: Emblas toksnygga klänning och hårband kommer från ett barnklädesmärke som heter rockefella, finns bl.a i en ny barnklädesaffär på kungsgatan i Alingsås. Kommer inte ihåg vad den heter nu bara..

Lottas dotter Moa.


Viggos keps, hängslen och shorts kommer också ifrån Rockefella.
Tog inte ett enda kort på själva demon, men det var bra som vanligt, om än lite blåsigt.


Lillkorven Viggo har hunnit fylla fem år. Han fick handla och pimpa sina tårtor som han ville. Eller ja, han ville egentligen att de skulle vara "lika höga som till taket". Det fick han INTE.

Tog väldigt många typiskt obra kort på Viggos kalas. Här är ett av dem. Lek med blej-blej.


I övrigt var det sommar ett tag. Den tog slut. Här var det Juli i April och Emla har sjukt snygga shorts på sej. Även de Rockefella. Var hittar man såna shorts för vuxna, undrar jag?

Valborg. Vi gjorde en stor eld, sen släckte vi den.


Embla värmer upp inför göteborgsvarvet modell mellan. 2,4 kilometer avverkades på 11.51, vilket får anses vara en grym tid för en unge som inte tränar löpning/friidrott. Tycker hennes mamma i alla fall. Embla kom in på 41 plats utav 200, hon var nog inte helt nöjd med den placeringen själv dock. Det kanske hänger på de där åtsittande polyesterplaggen som varenda unge som kom före henne hade på sej. Vad vet jag.


RSS 2.0