Welcome to the void!

Här vart det tomt. Alla timmars jobb som låg bakom den ganska så ofantastiska bloggdesignen puts väck. Det var meningen, faktiskt. Inom kort kommer en ny typiskt fantastisk hemsida istället finnas på www.vildaart.com.  Bloggen kommer finnas kvar, men som blogg, kort och gott. Därför valde jag att ta bort alla hemsidefunktioner såsom gallerier, infosidor etc. härifrån.
Antagligen kommer jag att piffa till bloggen litegrann så småningom, då förhoppningsvis på ett sätt som passar alla webläsare..

Ja, och God Jul då, läsare!
Affären är stängd fram till Måndag efter Jul,
är det någon som akut behöver presentkort, så kommentera här
eller hör av er på fejjan. Helst det senare.

Vilda

32

Då har man hunnit bli ett år äldre sen senaste inlägget. Känns rätt gött faktiskt.
Hade ingen brakfest direkt, fick räcka med familjen och chokladtårta. Faktiskt inte fy skam alls. Blir förresten nästan en brakfest bara av att bjuda familjen, när man har sex syskon och fem syskonbarn och så lite respektive och föräldrar på det.


Så här glad blir jag när folk sjunger "jag må han leva".


Random barn/syskon/syskonbarn.

Blev lite mer brakfest på kvällen, inte i min ära dock, men kul hade vi.
Julbord och bowling med en hel hoper likasinnade crazy persons. (som min syster ofta och gärna kallar mej)
Jag var som väntat rekordsämst på att bowla, vilket resulterade att de trevliga herrarna i mitt lag blev fullständigt galna när jag lyckades med en spärr. Tumult uppstod och ett stycke öl letade sej ner i nacken på mej och vidare ner ända till bowlingskorna. Tack för den, Mardo!
Upptäcktre dock en annan oanad talang senare på kvällen, då jag lyckades vinna över ett mindre antal herrar i rodeo. 45 sekunder. Är antagligen ett rätt dåligt resultat, men va fan, klockan var över midnatt och det var aningen vingligt innan jag ens besteg den där jävla tjuren, så bli lite imponerade nu är ni schyssta!
Sammantaget så var det roligt att träffa gamla och nya tatueringsbekanta.
Och, nej, inga bilder.
Eller, jag kan bjuda på denna härliga bild från syrrans pojkväns piratfest. Yarrr!


Lillebror Richard, kung av kurrekurredutt-ön, och Kapten Vild Sparrow.

Och så lite jobb då.

Fortsatte på Tomas Frances-projekt. Här är damen som gjordes på mässan i Jönköping. Lite glansig hud fortfarande.. svårt som fan att fota. Fortsatte med ytterligare en pingla, långt ifrån färdig dock:



Sittning fyra på Emmas backpiece. Nästa gång kör vi cover-up delen i svanken.

Pippidetaljer.


Lite fesk som jag pyntat Hillevi med. Format rätt så pyttesmå. Gissar att Nemo är ca 5-6 cm hög.


Bennys timglas. Embla (min dotter, för er som inte redan vet) tyckte att det ar skitäckligt med ett hjärta som blödde. Hon föreslog att han skulle göra en hundvalp med sår i magen istället. Wtf, liksom..
När vi ändå snackar om Benny.. som hämnd för att han vägrade närvara på ovan nämnda piratfest, fick han den stora äran att fixa bokföringen. Lagom nöjd, moahaha..



Rätt missnöjd med den här sunkiga bilden.. Men va fan. Hade riktigt kul när jag gjorde den här. Vill göra massa mer porträtt i färg. Sa till damen i fråga här att det var mitt första försök, men blev senare påmind att jag faktiskt gjort ett porträtt i färg av Cornelis innan. Fast där var ansiktet så litet att det nästan inte räknades. Mer ett porträtt av en ölmage i färg. Så vi kallar detta officiellt mitt första färgporträtt. Och för den som undrar, det är en ung Rod Stewart.


Är glad att Tobias gick med på att göra detta fina bröllopsfoto i sepia-toner. Tycker det blev jäkligt schysst. Liite tidskrävande klänning.. Sitter på låret, ca 20 cm högt och tog runt 5 timmar, för den som undrade.

För övrigt fick jag ett bryt på mitt tangentbord nyss, först funkade inte den ena tangenten, sen inte den andra.. därav har detta inlägg tagit typ dubbelt så lång tid att skriva. Hittade nu den lilla indianpärla som var boven, för tillfället under bokstaven V.


Ytterligare ett sunkigt foto här, jag vet inte vad det är för fel på mej när det gäller foto, men jag har ju gnällt om detta innan så jag skall bespara er nu.

Och till sist två glada polare med matchande tatueringar. Gjorde ett undantag för min kära stammis Ebba, annars gäller 4-timmars regeln som vanligt! >:D


Ett undantag till för den regeln är ju vid de (få) tillfällen jag jobbar på drop-innen, vilket jag faktiskt tänkte göra på Lördag. Klockan elva är tiden då du borde hänga på dörren om du är intresserad av ett mindre arbete.
Tills nästa gång, kraaam alla som orkar läsa!



RSS 2.0