SRY!

Vilken mardrömsmåndag.
Nu var alltså det nya bokningssystemet sjösatt, och det gick.. sådär. Min förhoppning var att alla som ringde skulle kunna bli erbjuden en tid, men riktigt så blev det inte, tyvärr. En sak som jag inte tänkt på var att om man ber alla ringa samma dag, så är det ganska troligt att man inte kommer fram, trots att man ringer med jämna mellanrum från att studion öppnar. En liten fundering jag har är att ändra så att man mailar istället, så att först till kvarn verkligen blir först till kvarn och inte lotteri.

Till de som stått i kö hos mej och inte fick tid, eller glömde ringa i Måndags, kan jag erbjuda följande:
*Boka in er hos nån av mina kolleger,
*Boka in er på nån av de mässor jag jobbar i vår, (har dock lite andra krav här vad det gäller placeringar och motiv),
*Boka in er hos nån av de gästtatuerare som besöker studion, förhoppningsvis ganska snart!
eller
*Hör av er till studion för att få tillgång till det nya bokningsdatumet. OBS! Det senaste gäller alltså fortfarande BARA de som redan väntat, eller har ett pågående projekt.


För nya kunder kommer jag släppa tider när de med förtur fått sitt, kanske redan i slutet av sommaren. Därefter kommer jag fortsätta öppna boken var tredje månad, och förhoppningsvis behöver ingen nånsin mer vänta ihjäl sej.

Till er som känner att ni behöver det: Förlåt.

Vilda

Kommentarer
Postat av: jeanette

hej hej vill gärn aha en tid så fort som möjligt för mig o min syster för tatueringen på låret med pistolerna o ev fortsätta på ryggen med pinupporna

2011-03-31 @ 18:12:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0