Medieval piles of poop

Lite sommarkänsla idag. Blåser svinkallt (eller ja, svalt) men i solen är det ju nästan varmt. Fortsätter det såhär så kanske det blir sommar på riktigt snart. Det var det inte i Lördags, när vi medeltidsdebuterade för i år. Gräfsnäs medeltidsdagar var fattigare än medeltiden, och blåsigt som fan. Men, det är som vanligt mycket trevligt att klä ut sej och resa i tiden litegrann. Nästa utflykt blir Varberg 3-4 Juli, då tänkte vi ta med det stora hemmasydda tältet och knö in så många glada vänner som möjligt. Om du är glad och vän och gillar att klä ut dej så häng med! (Finns ev lite kläder att låna)
I sin vanliga ordning glömde jag att ta med kameran (men det fanns ju inga på medeltiden så det var kanske lika bra) men fotade lite när vi kom hem. Vi var så otroligt snygga!



I Torsdags var det skolavslutning. Lika overkligt varje år, hur fort ett år går. Lite märklig formulering där ja.. Till hösten börjar Embla fyran. Galet. Min lilla mini-teen. Så här snygg var hon i bilen påväg till avslutningen:

På vanligt skolavslutningsmanér fick vi lyssna på småkottar som mumlar verser och skriker refränger, lite större barn som sjöng lite mer kontrollerat, en rektor som talar långrandigt och även ett otroligt bra solonummer av en flicka som heter Amina.
Det delades även ut diplom och applåder åt de barn som harvat med Majblommeförsäljning. Inte helt oväntat hade Embla och hennes kompis Emma sålt flest.


Har varit på promenad med Engla, Emmy och Viggo. Vi vuxna koncentrerade oss på att gå rätt fort, medans Viggo distraherades av allt möjligt på vägen och ville stanna. Stackarn. Titta där, en lekplass, en bä, en hög bajs, ett litet hus utan fönster, en blåsblomma, en knasig trädgård.. osv. Vi vuxna kan vara så blinda.
Nu, vänner, tänkte jag ta och jobbblogga! Så om nån halvtimme kommer det första vettiga inlägget på evigheter. De ni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0