Hur jävla helig som helst.

Viggo satt som i trans i typ hela filmen. (Bortsett från sekvensen då den megastora onda draken visade sej, då spratt han till lite.). Verkar som även han tycker att 3D is the shit. Tajmade tåget dåligt och fick sitta på centralstationen i en timme och vänta.
Stack in på pocketshop och köpte Mia Skäringers "Dyngkåt och hur helig som helst". Eftersom hon är typ den skönaste/roligaste skådespelaren jag vet så måste det ju vara en bra samling krönikor. Och det var det. Kanske mycket för att jag liksom hon (då) är en 31-årig tvåbarnsmamma med minst ett styck dampig unge. Otroligt välskriven, tragikomisk, och för mej då, med stundtals skithög igenkänningsfaktor.
Rekommenderar denna boken till alla mammor och alla de som känner en mamma.



I morgon börjar vardagen igen, efter detta gigantiska 5-dagars påskuppehåll. Jobb i gamla studion på dagarna och jobb i nya studion om kvällarna. I morgon blir det till att måla sista lagret färg i entrén, och på Torsdag Ikea-skruveri för hela slanten. Alla som dyker upp med ett leende och en skruvdragare då uppskattas oändligt!

Kommentarer
Postat av: anna

Håller med dej, Mia Skäringer äger! Hon ger oss "vanliga" halv och helgalna mammor en klapp på axeln istället för prestationsångest som dom flesta andra offentliga "kändismammorna" gör...

Ska se Mia´s föreställning den 8 maj, längtar... :)

2010-04-09 @ 15:16:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0